Σασμός Spoiler: Αποχώρηση – έκπληξη πρωταγωνιστή – Η αλήθεια για τον θάνατο της Βασιλικής (vids)

Σασμός Spoiler: Ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο συγγραφέας του «Σασμού» βρέθηκε στο πλατό της «Super Κατερίνας» και αποκάλυψε τι θα συμβεί με τους πρωταγωνιστές της σειράς

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός», μίλησε για τις εξελίξεις της δραματικής σειράς, κάνοντας μάλιστα και πολλά spoiler που άφησε τους συντελεστές της εκπομπής άφωνους. Όπως είπε λοιπόν ο κ. Πετρουλάκης σύντομα ο Νικηφόρος θα μάθει για τη σχέση της μητέρας του με τον Μαθιό.

Σχετικά με τον Μαθιό και τη Βασιλική, αλλά και το ότι η τελευταία πεθαίνει πολύ γρήγορα στο βιβλίο σε αντίθεση με τη σειρά, τόνισε: «Αυτά είναι τα δύσκολα. Ενώ στο βιβλίο, στις πρώτες σελίδες, πεθαίνει η Βασιλική, έπρεπε να την κρατήσουμε γιατί είναι ένας ισχυρός ήρωας και το κέρδισε με το σπαθί της. Ο κόσμος αγάπησε το ζευγάρι, όμως δεν κάνουμε το χατίρι του κόσμου. Η Βασιλική δεν θα πεθάνει ακόμα. Όλα θα αποκαλυφθούν. Η ιστορία θα πάει όπως το βιβλίο, οπότε θα δούμε τα γεγονότα διανθισμένα. Να το πω μωρέ; Σύντομα θα μάθει ο Νικηφόρος για τον έρωτα της μάνας του με τον Μαθιό. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσει και τι θα γίνει στην πορεία. Λίγο πολύ περιμένουμε πώς θα αντιδράσει ο ήρωας».

Σε άλλο σημείο, ο Σπύρος Πετρουλάκης ξεκαθάρισε ότι η Αργυρώ θα βρεθεί σε αδιέξοδο με τον Αστέρη: «Από τη μια έχει τον έρωτά της και από την άλλη που πάλεψε και σκότωσε τον αδερφό της. Όταν θα έρθει η ώρα της δίκης η ζωή της Αργυρώς θα έχει προχωρήσει. Υπάρχει μια ωραία σκηνή όπου η Σεμίνα έρχεται στο προσκήνιο». Για τον νέο άντρα στη ζωή της Αργυρώς ανέφερε: «Έχουμε να δούμε πάρα πολλά, θεωρώ ότι η νέα σχέση της Αργυρώς δεν θα είναι τόσο δυνατή, όσο με τον Αστέρη. Ένας είναι ο δυνατός έρωτας στη ζωή. Του Αστέρη είναι μία η γυναίκα της ζωής του».

Για τη Θοδώρα ο Σπύρος Πετρουλάκης τόνισε πως: «Θα μείνει έγκυος, έχουμε κι άλλες εγκυμονούσες. Ακόμα και οι κακοί ήρωες αγαπιούνται ή μισιούνται με πάθος».

Τέλος ο γνωστός συγγραφέας ανέφερε πως «Ο Πετρής δεν θα εμφανιστεί ξανά» και αποκάλυψε ότι: «Θα υπάρξει μεγάλος πρωταγωνιστής, ίσως και δύο, για να μην πω τρεις, που θα αποχωρήσουν από τη σειρά χωρίς να το περιμένουμε».

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version