Survivor Spoiler 19-2: Το έπαθλο φαγητού και οι ασυλίες που θα συγκλονίσουν

Survivor Spoiler 19-2: Survivor is… back! Εχουμε πλέον ανταγωνισμό! 

Οι Μαχητές είναι εδώ, αν και όχι… ενωμένοι και προφανώς το Survivor ξεκινά και πάλι από την αρχή.

Η περίοδος των 20 και πλέον ημερών που οι Μαχητές ήταν στα… σχοινιά και παρέμεναν νηστικοί, καθώς ήταν ανήμποροι να ανταγωνιστούν στους στίβους μάχης τους Διάσημους, ανήκει οριστικά στο παρελθόν.

Και ανήκει στο παρελθόν, διότι όπως σας αποκαλύψαμε νωρίς το πρωί οι Μαχητές κάνουν το back to back, κατακτούν δεύτερη σερί νίκη εις βάρος των Διασήμων σε έπαθλο φαγητού και με γεμάτο το στομάχι θα μπουν στη μονομαχία της Κυριακής για την πρώτη ασυλία.

Αν κάτι πρέπει να θεωρηθεί πλέον δεδομένο, είναι το ότι οι Μαχητές δείχνουν σημάδια ουσιαστικής ανάκαμψης, αφού έχουν πια ανακτήσει μέρος των φυσικών δυνάμεών τους, ενώ αποχώρησε και ένας αδύναμος -τον τελευταίο καιρό- κρίκος και συγκεκριμένα η Πελαγία.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως από εδώ και στο εξής θα πρέπει να γίνουν πολλά «εγκλήματα» για να δημιουργηθεί ξανά ένα τόσο αρνητικό σερί εις βάρος τους από την ομάδα των Διασήμων.

Φυσικά, το ερώτημα είναι ένα! Θα δώσουν την απάντησή τους οι Διάσημοι στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας ή θα συνεχίσουν το σερί τους οι Μαχητές;

Την απάντηση θα την έχουμε, όπως κάθε εβδομάδα, το πρωί της Κυριακής…

Exit mobile version