Survivor Spoiler 20-2: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία

Survivor Spoiler 20-2: Χαμός! Ποιοι κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία; Το Dokari έχει την απάντηση!

Ασυλίες… Ασυλίες και το ενδιαφέρον εκτοξεύεται για το Survivor, την ώρα που οι σχέσεις μεταξύ των παικτών τόσο στις τάξεις των Διασήμων, όσο και των Μαχητών, αρχίζουν και γίνονται καθαρά τοξικές.

Βλέπετε, πλέον τα περιθώρια για «παιχνιδάκια» έχουν εκμηδενιστεί και όλοι αρχίζουν να κοιτάζουν και να… προβλέπουν το μέλλον τους στον Άγιο Δομίνικο.

Σε λίγες μέρες μπαίνουμε στον τρίτο μήνα διεξαγωγής του Survivor, νέοι παίκτες θα μπουν πλέον ελάχιστοι και είναι σαφές ότι η στρατηγική ανάμεσα σε υποομάδες των δύο ομάδων θα κρίνει τις εξελίξεις.

Ηδη, στις τάξεις των Διασήμων, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, σχηματίζονται οι δύο ομάδες που θα προσφέρουν στιγμές έντασης και ίντριγκας, με την Κάτια Ταραμπάνκο να σχηματίζει το δικό της «στρατόπεδο» μαζί με την Βρισηίδα, την Ευριδίκη και τον Καραγκούνια.

Απόστολος, Σάκης, Άρης και Ναυσικά η άλλη ομάδα και πραγματικά κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια του Survivor…

Ολα αυτά, την ώρα που στο αντίπαλο στρατόπεδο, εκείνο των Μαχητών, η σχέση ανάμεσα σε Μαρτίκα και Ασημίνα έχει πια περάσει σε… επικίνδυνο επίπεδο, με τις εκατέρωθεν κατηγορίες για τον χαρακτήρα τους να είναι συνεχείς και να φτάνουν στο σημείο, να ανταλλάζουν βαριές εκφράσεις, όπως θα δούμε στο αποψινό Συμβούλιο του Νησιού.

Survivor Spoiler – Πρώτη Ασυλία

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια…

Πρώτη ασυλία απόψε και οι Μαχητές, όπως σας αποκάλυψε χθες το Dokari, δείχνουν να έχουν βρει τα πατήματά τους και να έχουν πάρει τον αέρα των Διασήμων.

Εκαναν το 2-0 σε νίκες, αφού κατέκτησαν και το έπαθλο φαγητού στο αγώνισμα του Σαββάτου και πλέον είναι ικανοί για όλα.

Δείχνουν, βασικά, ικανοί αλλά -κυρίως- αποφασισμένοι, παρά τα εσωτερικά τους προβλήματα, να γυρίσουν υπέρ τους τη ροή του παιχνιδιού.

Θα τα καταφέρουν οι Διάσημοι να απαντήσουν και να πάρουν εκείνοι το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας;

ΟΧΙ…

Οι Διάσημοι δεν κατακτούν απόψε την πρώτη ασυλία.

Οι Μαχητές είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν τη νίκη, τρίτη στη σειρά και θα στείλουν τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού, για να αναδείξουν τον πρώτο τους υποψήφιο για αποχώρηση.

Exit mobile version