Survivor Spoiler 21-2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη 2η ασυλία

Survivor Spoiler 21-2: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία; Το Dokari έχει την απάντηση.

Σαρώνει το Survivor και εδώ που τα λέμε, απόλυτα δικαιολογημένα προκαλεί την καθήλωση του τηλεοπτικού κοινού στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αφού κανένας δεν ξέρει πια τι να περιμένει…

Ολα όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν στο επεισόδιο της Κυριακής, με τις κόντρες, τις συμμαχίες και τελικά τις… προδοσίες που αποκαλύφτηκαν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, προετοιμάζουν το έδαφος για ακόμα πιο έντονες καταστάσεις στο αποψινό επεισόδιο.

Μην ξεχνάτε πως η αποψινή βραδιά είναι βραδιά ψηφοφορίας και οι εξελίξεις στο Survivor θα είναι τέτοιες που προφανέστατα θα χαρίσουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, άλλο ένα μεγάλο ποσοστό τηλεθέασης.

Είδαμε την Κυριακή, λοιπόν, κατά σειρά να εκτυλίσσονται τα γεγονότα ακριβώς όπως σας τα είχαμε αποκαλύψει, εδώ, στο Dokari.

Οι Μαχητές κατέκτησαν την πρώτη ασυλία, ο Αρης Σοϊλέδης κατέκτησε την ατομιλή ασυλία και οι Διάσημοι οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού ως ηττημένοι για να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Ποιος ήταν αυτός; Ο Σάκης Αρσενίου, όπως σας αποκάλυψε το Dokari.

Survivor Spoiler – Δεύτερη Ασυλία

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια τώρα…

Αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας και πλέον όλοι αναμένουν να δουν αν υπάρχει διάθεση και δυνατότητα αντίδρασης από την πλευρά των Διασήμων.

Οι Μαχητές χτίζουν ήδη ένα δικό τους θετικό σερί επιτυχιών, φτάνοντας ήδη στο 3-0 με τα δύο έπαθλα φαγητού και την πρώτη ασυλία.

Βλέπουμε, όμως, ότι ακόμα και τώρα το κλίμα και στο Μπλε στρατόπεδο μόνο θετικό δεν το λες, με τον Σπύρο Μαρτίκα να μην αφήνει σε ησυχία την Ασημίνα.

Τι θα δούμε σήμερα;

Θα δώσουν συνέχεια στο σερί τους οι Μαχητές ή θα κάνουν το 1-1 στις ασυλίες οι Διάσημοι;

Νικητές οι Μαχητές…

Κάνουν το 2-0 απόψε στις ασυλίες και στέλνουν ξανά τους Διάσημους ως ηττημένους για να επιλέξουν ακόμα δύο παίκτες προς αποχώρηση.

Οπότε, καταλαβαίνετε τι έχει να συμβεί…

Exit mobile version