Survivor Spoiler 22-2: Ποιος παίκτης αποχωρεί την Τετάρτη;

Survivor Spoiler 22-2: Ξεκάθαρο φαβορί! Τι αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό αναφορικά με τον παίκτη ή την παίκτρια που θα αποχωρήσει την Τετάρτη; Το Dokari έχει την απάντηση.

Αλλη μια ψηφοφορία – «φωτιά» αποτελεί παρελθόν για το Survivor. Με τους Διάσημους να γίνονται… μαλλιά – κουβάρια, κυριολεκτικά και το τηλεοπτικό κοινό να στέλνει τα δικά του μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις, μέσα από τη διαδικασία της επιλογής ανάμεσα σε Μυριέλλα, Ναυσικά και Σάκη.

Η κατάσταση στις τάξεις των Διασήμων μόνο ευχάριστη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού για άλλους έπεσαν οι… μάσκες και για άλλους απλώς επιβεβαιώνεται η «ασυμφωνία χαρακτήρων», τούτο όμως οδηγεί σ’ ένα εκρηκτικό περιβάλλον.

Και κανένας πλέον δεν μπορεί να προεξοφλήσει πως θα υπάρξει προσέγγιση ανάμεσα στα αντίπαλα στρατόπεδα, ιδίως όσο βρίσκονται και σε τραγική αγωνιστική κατάσταση με τους Μαχητές να σαρώνουν στους στίβους μάχης και ήδη να έχουν χτίσει το δικό τους σερί μετρώντας τέσσερις συνεχείς νίκες.

Την Τετάρτη, λοιπόν, έχουμε διαδικασία αποχώρησης και ο Γιώργος Λιανός, αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, θα γνωστοποιήσει στο τηλεοπτικό κοινό το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Δευτέρας.

Survivor Spoiler – Αποχώρηση

Ποιος ή ποια αποχωρεί αυτήν την Τετάρτη από το Survivor; Δείτε την απάντηση στην γκάλερι…

Exit mobile version