Survivor Spoiler 23-2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler 23-2: Ανατροπή! Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού; Το Dokari έχει την απάντηση…

Βραδιά αποχώρησης η αποψινή για το Survivor και κορυφώνεται η αγωνία, όχι τόσο για το ποιος θα αποχωρήσει, αφού είναι ήδη γνωστό πως ο Σάκης Αρσενίου έχει τεθεί εκτός, αλλά για το πώς θα γεφυρωθεί το… χάσμα που έχει προκύψει μεταξύ των Διασήμων.

Η Μυριέλλα Κουρεντή δέχεται πυρά σχεδόν από το σύνολο των συμπαικτών της, η Ναυσικά δείχνει να χάνει την αυτοσυγκράτησή της και το κλίμα στις τάξεις της κόκκινης ομάδας εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται άκρως… εκρηκτικό.

Κι όλα αυτά, σε μια περίοδο που άμεσα -τουλάχιστον- δεν πρέπει να αναμένεται προσθήκη νέου παίκτη στην ομάδα των Διασήμων.

Απόψε, λοιπόν, θα δούμε στο Συμβούλιο του Νησιού τη διαδικασία της αποχώρησης, ενώ πριν από την ανακοίνωση του Λιανού, αναφορικά με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, θα επιχειρηθεί από την πλευρά της παραγωγής και του παρουσιαστή, να βρεθεί μια λύση και να λυθούν οι τυχόν παρεξηγήσεις ανάμεσα στους παίκτες της Κόκκινης ομάδας.

Κάτι, όμως, μας λέει πως τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα…

Survivor Spoiler – Επαθλο Φαγητού

Σήμερα, όμως, θα δούμε Διάσημους και Μαχητές να αγωνίζονται διεκδικώντας ακόμα ένα έπαθλο φαγητού.

Είδαμε την Τρίτη τους Διάσημους να σπάνε το σερί των Μπλε και να κατακτούν το έπαθλο επικοινωνίας και όλοι πλέον αναμένουν να δουν αν ήταν απλώς μια… αναλαμπή το 4-0 των Μαχητών, το οποίο έγινε πλέον 4-1.

ΟΧΙ…

Δεν ήταν αναλαμπή.

Οι Μαχητές απαντούν δυναμικά στο αποψινό αγώνισμα και κατακτούν τη νίκη και φυσικά θα απολαύσουν ακόμα ένα έπαθλο φαγητού, αφήνοντας νηστικούς τους Διάσημους.

Exit mobile version