Survivor: Με ποια είναι ερωτευμένος ο Σπύρος Μαρτίκας;

Survivor: Μήπως τελικά ο Σπύρος Μαρτίκας έτρεφε αισθήματα για την Πελαγία Καζολέα; 

Αυτό τουλάχιστον αναρωτήθηκε η πρώην παίκτρια των Μπλε, Πελαγία Καζολέα κάνοντας χιούμορ στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

«Μήπως τελικά ήταν ερωτευμένος μαζί μου κι είχε τόσο μεγάλη εμμονή;» είπε για τον Μαρτίκα, ο οποίος την κατηγόρησε ότι λειτουργεί με στρατηγική, λίγο πριν την αποχώρησή της.

Στη συνέχεια, αναφορικά με τους συμπαίκτες της, είπε: «Είχα να διαχειριστώ πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Δεν θα τους επέλεγα ποτέ για να τους έχω στη ζωή μου. Δεν μιλάω για όλους τους παίκτες, αλλά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αν έχεις προσωπικότητα, θεωρώ πως δεν μπορείς να τα πας καλά με όλους».

Τέλος, μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Καβακάκη και για τις φήμες που τον ήθελαν να μπαίνει κι εκείνος στο Survivor.

«Εγώ δεν το γνώριζα, αλλά τώρα που βγήκα, έμαθα πως όντως υπήρχε πιθανότητα, είχαν γίνει συζητήσεις. Θα ήθελα πολύ, γιατί πιστεύω στις αθλητικές του ικανότητες. Και σαν άνθρωπος πιστεύω ότι έχει τα φόντα να αγωνιστεί πολλούς εκεί μέσα. Είμαστε κι οι δύο δυνατές προσωπικότητες. Επειδή ο Γιώργος είναι γνωστός στον χώρο, στο δικό του κομμάτι, θεωρώ ότι κι οι δύο είμαστε δυνατοί ατομικά. Δεν θα ισοπέδωνε ο ένας τον άλλο και νομίζω πως ούτε θα είχαμε ο ένας άγχος για τον άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον σύντροφό της.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version