Survivor Spoiler 26-2: Μένει ή φεύγει; Η αλήθεια για την Κάτια Ταραμπάνκο

Survivor Spoiler 26-2: Φεύγει ή μένει; Πολλά ακούγονται και περισσότερα γράφονται τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με τον μέλλον της Κάτιας στο Survivor. Τι ισχύει; Το Dokari έχει την απάντηση.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μπήκε στο Survivor με τυμπανοκρουσίες και τον τίτλο του μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όμως γρήγορα η… προσγείωση επήλθε και ήταν ιδιαίτερα ανώμαλη.

Το δημοφιλές μοντέλο, ναι μεν προκάλεσε «θόρυβο» με την επιστροφή του στο Survivor, όμως οι προσδοκίες των ανθρώπων της παραγωγής και κυρίως του Ατζούν Ιλιτζαλί, για… εκτίναξη των δεικτών τηλεθέασης δεν επιβεβαιώθηκαν -ακόμα τουλάχιστον- σε καμία περίπτωση.

Η Κάτια δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή Ταραμπάνκο, αφού στους στίβους μάχης εμφανίζεται εξαιρετικά αδύναμη, ενώ και η όλη συμμετοχή της στο παιχνίδι είναι αρκετά υποτονική.

Τα τελευταία 24ωρα, μάλιστα, φούντωσαν φήμες στο διαδίκτυο αναφορικά με το ενδεχόμενο να επιδιώξει την επιστροφή της στην Ελλάδα, ώστε να βρίσκεται πιο κοντά στην οικογένειά της και τη μητέρα της, αφού υπάρχουν πολλοί συγγενείς της που ζουν στη Μαριούπολη της Ουκρανίας.

Σύμφωνα, όμως, με τις πληροφορίες μας, τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν, αναφορικά με το μέλλον της Κάτιας στο Survivor. Η Ταραμπάνκο δεν φεύγει από τον Αγιο Δομίνικο, ούτε υπάρχει στον ορίζοντα κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο, παρά μόνο αν προκύψουν πολύ άσχημες εξελίξεις για τα αγαπημένα της πρόσωπα στη Μαριούπολη και ζητήσει η μητέρα της από την παραγωγή να ενημερωθεί η ίδια.

Exit mobile version