Survivor Spoiler 28-2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη 2η ασυλία

Survivor Spoiler 28-2: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία; Το Dokari έχει την απάντηση.

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι Μαχητές. Εχουν πάρει… φόρα και σαρώνουν τους Διάσημους, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στο κόκκινο στρατόπεδο.

Το 1-0 στις ασυλίες το βράδυ της Κυριακής έφερε τους Διάσημους σε ακόμα πιο δύσκολη θέση, κάτι που ήταν απόλυτα εμφανές κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου του Νησιού.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως είναι καλύτερη η κατάσταση στο Μπλε στρατόπεδο, όπου παρά τις νίκες ο Σπύρος Μαρτίκας εξακολουθεί να μην μπορεί να… ηρεμήσει, βλέποντας απέναντί του μόνο εχθρούς και όχι συμπαίκτες.

Η κυριακάτικη βραδιά κύλησε ακριβώς όπως σας είχαμε ενημερώσει με νικητές της πρώτης ασυλίας τους Μαχητές και πρώτη υποψήφια για αποχώρηση τη Βρισηίδα.

Φυσικά, όλα τα λεφτά εστιάζονται τώρα στο αποψινό επεισόδιο, όπου θα δούμε Διάσημους και Μαχητές να αναμετρώνται για τη δεύτερη ασυλία, ενώ θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες υποψηφιότητες για αποχώρηση και η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού για τον παίκτη που θα αποχωρήσει.

Survivor Spoiler – Δεύτερη Ασυλία

Πάμε, λοιπόν, αμέσως στα φρέσκα κουλούρια…

Διεξαγωγή αγωνίσματος για τη δεύτερη ασυλία με τους Διάσημους στα… σχοινιά, κυριολεκτικά, να μην έχουν πολυτέλεια όχι μόνο για νέα ήττα, αλλά ούτε και για νέα απώλεια παίκτη.

Αρα, η νίκη για τους Κόκκινους μοιάζει με μονόδρομο, ώστε να πάμε σε ψηφοφορία 4 παικτών, 2 από κάθε ομάδα και να επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό να στείλει πίσω στην Ελλάδα υποψήφιο από την ομάδα των Μαχητών.

Θα καταφέρουν, λοιπόν, οι Διάσημοι να κάνουν την ανατροπή και να γυρίσουν υπέρ τους το μομέντουμ;

Θα πάρουν τη νίκη στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία απόψε;

ΝΑΙ…

Εχουμε απάντηση, λοιπόν, αντίδραση και επιτυχία των Κόκκινων, οι οποίοι κατακτούν τη δεύτερη ασυλία και στέλνουν ως ηττημένους τους Μαχητές στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν κι εκείνοι με τη σειρά τους 2 υποψηφίους για αποχώρηση.

Exit mobile version