MasterChef: Αποχώρηση με κλάματα – «Είναι σαν να σου ξεριζώνουν την καρδιά» (vid)

Γρηγόρης, Αναστασία και Χριστόφορος φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές, το βράδυ της Τρίτης (2/3) έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να παραμείνουν στο σπίτι του MasterChef 2022.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι μετά τη δοκιμασία αποχώρησης στάθηκαν μπροστά από τους κριτές αλλά και τον καλεσμένο σεφ που βαθμολόγησαν τα πιάτα τους και περίμεναν να ακούσουν τα αποτελέσματα. Και οι τρεις κατάφεραν να πλησιάσουν πολύ το πιάτο αντιγραφής, αλλά υπήρχαν και κάποιες αστοχίες. Τελικά, ο Χριστόφορος και ο Γρηγόρης κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες και έτσι εξασφάλισαν την παραμονή τους στο σπίτι.

Από την άλλη πλευρά, η Αναστασία συγκέντρωσε μόλις 24 βαθμούς και έτσι αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής. «Νιώθω μαχήτρια, είμαι μαχήτρια στη ζωή. Μεγάλωσα με αρκετές δυσκολίες, αλλά πάντα είχα το κεφάλι ψηλά. Προσπαθώ να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερη και χαίρομαι που το αναγνώρισε ο σεφ. Είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ. Παίρνω αυτές τις γνώσεις που απέκτησα εδώ. Τώρα που φεύγω θα μου λείψετε εσείς και οι τρεις σεφ. Θα μου λείψουν τα παιδιά. Θα συνεχίσω να μαγειρεύω», είπε αρχικά η Αναστασία.

«Όταν βγάζεις την ποδιά είναι σαν να σου ξεριζώνουν την καρδιά. Είναι άσχημο να αφήνεις την ποδιά σου στον πάγκο. Καταλαβαίνεις ότι όλα τελειώνουν εδώ. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να γυρίσω στο σπίτι μου», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version