Survivor Spoiler 12-3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler 12-3: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού; Το Dokari έχει την απάντηση.

Survivor… η επιστροφή! Σάββατο βράδυ, νέα εβδομάδα ξεκινά για Διάσημους και Μαχητές, ακόμη μια στον Αγιο Δομίνικο ακριβώς τρεις μήνες πριν το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.

Το Survivor κατόρθωσε και φέτος να αποτελέσει κατά την έως τώρα διάρκεια προβολής του, σημείο αναφοράς για τους πιστούς ακόλουθούς του, παρά το γεγονός ότι αποδεικνύεται πια πως υπήρξαν σαφείς αδυναμίες από την πλευρά της επιλογής εκείνων των παικτών που θα μπορούσαν να διατηρήσουν πολύ ψηλά το δείκτη της τηλεθέασης.

Κοινώς… Τριαντάφυλλος δεν υπάρχει στο φετινό Survivor και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θα αφήσει στην τύχη ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το επόμενο, με δεδομένο ότι και ο Τούρκος παραδέχεται πια ότι το φετινό κάστινγκ ήταν προβληματικό.

Ολα αυτά, όμως, δεν αλλάζουν αυτή τη στιγμή και οι διορθωτικές κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα -με κορυφαία εκείνη της Κάτιας Ταραμπάνκο- διόρθωσαν ελαφρώς την κατάσταση.

Survivor Spoiler – Επαθλο Φαγητού

Απόψε οι Διάσημοι και οι Μαχητές επιστρέφουν στους στίβους μάχης, για το έπαθλο φαγητού και οι νικητές θα πάρουν… δυνάμεις ενόψει των δύο αγωνισμάτων Κυριακής και Δευτέρας για τις ισάριθμες ασυλίες της εβδομάδας.

Ποιοι θα απολαύσουν το αποψινό έπαθλο φαγητού;

Θα καταφέρουν οι Διάσημοι να κάνουν το 2 στα 2, αφού -θυμίζουμε- κατάφεραν την Τετάρτη μετά από καιρό να φάνε ένα κανονικό γεύμα;

ΟΧΙ…

Οι Διάσημοι δεν θα απολαύσουν σήμερα φαγητό.

Νικητές στο σχετικό έπαθλο θα αναδειχτούν οι Μαχητές.

Exit mobile version