Survivor Spoiler 14-3: Αυτή είναι η 1η υποψήφια των Διασήμων

Survivor Spoiler 14-3: Κλειδωμένο! Ποια παίκτρια είναι η πρώην υποψήφια για αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων; Το Dokari έχει την απάντηση.

 

Γνωρίζουν την ήττα απόψε οι Διάσημοι στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και ως εκ τούτου οδηγούνται στο Συμβούλιο του Νησιού, ως ηττημένοι, για να αναδείξουν κι εκείνοι με τη σειρά τους 2 υποψήφιους για αποχώρηση.

Προερχόμενοι από τη σιγουριά της περασμένης Δευτέρας, όταν και παρακολούθησαν ως θεατές το Συμβούλιο του Νησιού αφού είχαν κατακτήσει και τις δύο ασυλίες, οι Διάσημοι θα πρέπει τώρα να επιστρέψουν στη γνωστή διαδικασία.

Η απώλεια της νίκης στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία, φέρνει για τα καλά στο κόκκινο στρατόπεδο την ένταση και τις φραστικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των παικτών.

Και θα δούμε απόψε τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες στις τάξεις των Διασήμων, καθώς η στάση των παικτών στη διαδικασία της ψηφοφορίας έρχεται να καταδείξει το διαχωρισμό τους σε δύο ομάδες.

Νωρίτερα σας αποκαλύψαμε τους υποψηφίους από την πλευρά των Μαχητών.

Survivor Spoiler – Τρίτη Υποψήφια Αποχώρησης

Ποια θα είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων, την οποία και θα αναδείξουν -φυσικά- μέσω ψηφοφορίας οι συμπαίκτες της;

Η «κλειδωμένη» απάντηση στην γκάλερι…

Exit mobile version