MasterChef Spoiler 15-3: Τους «έκαψε» ο ανανάς – Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα; (vid)

MasterChef αποχώρηση: «Βατερλώ» στο Τεστ Δημιουργικότητας – Ποιος από τους 6 υποψήφιους θα αποχωρήσει σήμερα;

Το Τεστ Δημιουργικότητας με θέμα τον ανανά αποδείχθηκε πολύ δύσκολο για τους περισσότερους διαγωνιζόμενους του MasterChef όχι όμως στον Γιάννο που ήταν ο μεγάλος νικητής της δοκιμασίας που πήρε στα χέρια του και τη μόνιμη κάρτα ασυλίας.

Σε απόσταση αναπνοής βρέθηκε το πιάτο του Γρηγόρη, ο οποίος μπορεί να μην κέρδισε, ανέβηκε όμως ασφαλής στον εξώστη. Σε κακή μέρα βρέθηκαν πολλοί διαγωνιζόμενοι με τη σημερινή δοκιμασία να εξελίσσεται σε «βατερλώ», αφού ούτε ένας ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά έξι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με την ετυμηγορία των κριτών, τα χειρότερα πιάτα είχαν η Καλλιόπη, η Φανή, ο Μάριος, ο Παναγιώτης, ο Δημήτρης και ο Βασίλης.

Στη σημερινή δοκιμασία, η αντιγραφή πιάτου δεν θα είναι εύκολη υπόθεση ενώ όπως βλέπουμε στο trailer, ο Παναγιώτης λέει στους συμπαίκτες του πως δεν μπορεί να βγάλει πιάτο. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης ή αλλιώς Μπόμπαινας μιλώντας στην κάμερα «απολύει» με την ψήφο του τους συμπαίκτες του.

Ποιος θα έχει το πιο αδύναμο πιάτο και θα δει την πόρτα της εξόδου από το MasterChef; Σύμφωνα με τα spoilers, από τον διαγωνισμό σήμερα θα αποχωρήσει άντρας.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version