Survivor Spoiler 21-3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη 2η ασυλία

Survivor Spoiler 21-3: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία; Το Dokari έχει την απάντηση.

Ζεσταίνεται πλέον για τα καλά το Survivor, με τους Κόκκινους και τους Μπλε να βρίσκουν πια τα πατήματά τους, μετά τη διάλυση των Διασήμων και των Μαχητών.

Ηταν σαφές πως το Survivor θ’ αντεπιτεθεί και αποδείχτηκε περίτρανα αυτό το βράδυ της Κυριακής, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σάρωσε στους δείκτες της τηλεθέασης, καταγράφοντας ποσοστό 25.5% στο δυναμικό κοινό και 26.7% στο σύνολο.

Το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία καθήλωσε τους τηλεθεατές, ενώ και όλα όσα διαδραματίστηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού είχαν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Οι Μπλε κατέκτησαν την πρώτη ασυλία, όπως σας αποκαλύψαμε το πρωί της Κυριακής, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης αναδείχτηκε πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από την πλευρά της Κόκκινης ομάδας, επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ και πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια…

Survivor Spoiler – Δεύτερη Ασυλία

Τα νέα αγωνιστικά δεδομένα μετά την αλλαγή στη σύνθεση των δύο ομάδων, θελουν τους Μπλε να είναι πολύ πιο ισχυροί από τους Κόκκινους.

Λογικό, βέβαια, αφού η παρουσία του Αρη Σοϊλέδη είναι αυτή που συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη αγωνιστική ισχύ, σε συνδυασμό με την παρουσία της Σοφιάνας, της Εμμανουηλίδου, της Βρισηίδας και του Ταλάντσεβ.

Αυτή η υπεροχή ισχύος φάνηκε ξεκάθαρα τόσο στο αγώνισμα του Σαββάτου για το έπαθλο φαγητού, όσο και στον κυριακάτικο περίπατο για την πρώτη ασυλία, που οι Μπλε την κατέκτησαν με το εντυπωσιακό 12-7.

Τι θα δούμε απόψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ;

Θα συνεχίσουν το σερί τους οι Μπλε… νέοι Μαχητές, ή θα δώσουν απαντήσεις οι Κόκκινοι… νέοι Διάσημοι, στέλνοντας τους αντιπάλους τους ως ηττημένους στο Συμβούλιο του Νησιού;

ΟΧΙ…

Δεν συνεχίζουν το σερί οι Μπλε.

Οι Κόκκινοι κατακτούν τη νίκη στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία και οδηγούν τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν κι εκείνοι 2 υποψηφίους.

Αρα, απόψε πάμε σε ψηφοφορία με 4 υποψηφίους για αποχώρηση.

Exit mobile version