Survivor Spoiler 21-3: Αυτή είναι η 2η υποψήφια για αποχώρηση

Survivor Spoiler 21-3: Κλειδωμένο! Ποια συμπαίκτριά του βγάζει υποψήφια για αποχώρηση ο Κατσαούνης και προκαλεί χαμό; Το Dokari έχει την απάντηση.

Γνωρίζουμε πια τα αποτελέσματα και για τα δύο αγωνίσματα ασυλίας της εβδομάδας, με Μπλε και Κόκκινους να μοιράζονται τις νίκες, όπερ σημαίνει πως απόψε πάμε σε ψηφοφορία με το τηλεοπτικό κοινό να έχει τέσσερις επιλογές.

Δύο παίκτες της Κόκκινης ομάδας και ισάριθμοι από τη Μπλε θα αναδειχθούν υποψήφιοι για αποχώρηση και το ενδιαφέρον θα είναι πραγματικά μεγάλο, αφού θα προκύψουν απίθανες εξελίξεις.

Ηδη, είναι γνωστός ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από την πλευρά της Κόκκινης ομάδας, καθώς οι περισσότεροι εκ των παικτών που ψήφισαν χθες, επέλεξαν να βγάλουν και έβγαλαν τελικά στον τάκο τον Ανδρέα Ματθαιακάκη.

Γνωρίζουμε, επίσης, τον κάτοχο της ατομικής ασυλίας για τους Κόκκινους. Ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε την έκπληξη και πήρε την ατομική ασυλία και αυτό που πραγματικά θα επιλέξει κατά τη διάρκεια που θα του δοθεί ο λόγος για να βγάλει τον δεύτερο υποψήφιο θα προκαλέσει… χαμό!

Survivor Spoiler – Δεύτερη Υποψήφια

Ποια είναι η απόφαση του Γιώργου Κατσαούνη και ποια παίκτρια θα αποτελέσει τη δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση από την Κόκκινη ομάδα;

Η απάντηση στην γκάλερι…

Exit mobile version