Survivor: Δεν θα πιστεύετε πώς υποδέχτηκε την Κάτια Ταραμπάνκο ο σύντροφός της

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το παιχνίδι, αφού δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαραίτητες ψήφους του κοινού ώστε να συνεχίσει.

Το μοντέλο πήκε φέτος για δεύτερη φορά στο Survivor, ώστε να ολοκληρώσει όσα άφησε μισά με την οικειοθελή της αποχώρηση στον περσινό κύκλο. Δυστυχώς, η Κάτια Ταραμπάνκο νόσησε από covid-19 λίγο πριν μπει στο παιχνίδι κι έτσι αν και θεραπεύτηκε πλήρως, δεν κατάφερε κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο να πιάσει τα περσινά standards της.

Σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας, το μοντέλο δέχθηκε μήνυμα από τον άνθρωπο με τον οποίο είναι σε σχέση το τελευταίο διάστημα. Η σχέση της αυτή δεν είχε δει ως τώρα το φως της δημοσιότητας.

«Αυτός παιδιά, είναι ο σύντροφός μου, ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω να δηλώσει πως είναι μαζί μου γιατί όλοι οι προηγούμενοι το είχαν εκμεταλλευτεί. Είναι ο βράχος μου, είμαι ο βράχος του», είπε χαρακτηριστικά.

Ο tatoo artist Θοδωρής Κωνσταντόπουλος είναι ο άνθρωπος με τον οποίο η Κάτια είναι πολύ ερωτευμένη.

Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, η Κάτια Ταραμπάνκο δέχθηκε μια υπέροχη ρομαντική έκπληξη από εκείνον.

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος γέμισε το σπίτι με λουλούδια και μπαλόνια που έγραφαν πάνω “Καλώς ήρθες Kween” (θυμίζουμε ότι το Instagram της είναι kweenkatyatar).

Exit mobile version