Survivor: Άδοξο τέλος για αυτή τη φιλία…

Survivor: Οι σχεδόν 5 μήνες που πέρασαν μαζί στην ίδια καλύβα δεν ήταν ικανοί για να κρατήσουν τη φιλία ζωντανή και μετά την έξοδό τους από το παιχνίδι.

Υποσχέσεις αιώνιας φιλίας, οικειοθελείς αποχωρήσεις και κοινούς… εχθρούς. Τίποτα τελικά από τα τρία δεν κατάφερε να κρατήσει ενωμένους τον Τζειμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

Αν και το πρώτο καιρό μετά την αποχώρησή τους ήταν αχώριστοι, με τον έναν να επισκέπτεται το πατρικό του άλλου, ωστόσο τα σύννεφα δεν άρχισαν να έρθουν. Λίγο μετά το καλοκαίρι οι δυο παίκτες απομακρύνθηκαν με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Τζέιμς για την Άννα Μαρία Βέλλη και τελικά ηρθε η ολική ρήξη.

Τώρα οι δυο τους δεν ανταλλάσσουν και πολλές κουβέντες, μόνο ένα γεια, όπως αποκάλυψε στο Happy Day ο Νίκος Μπάρτζης.

«Με τον Τζέιμς δεν κάνουμε παρέα. Εχθρούς δεν έχουμε. Με όλους καλά. Περισσότερο μιλάω με τον Ηλία τον Μπόγδανο. Μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν τσακωμοί. Τώρα που βγήκαμε έξω μια χαρά τα λέμε με τον Ηλία. Με έχει βοηθήσει κιόλας. Ο Τζέιμς δεν ξέρω τι κάνει. Δε μετράω πόσο καιρό έχουμε να μιλήσουμε. Τον πέτυχα κάπου προχθές και είπαμε ένα γεια. Με την Άννα Μαρία κρατάμε επαφές. Εντάξει, μιλάμε. Έχουμε και παρέες. Σε ένα παιχνίδι γνωριστήκαμε, οκ! Όταν βγαίνεις από το παιχνίδι είναι τόσο ψυχολογικός πόλεμος. Είχα να δω πέντε μήνες άνθρωπο. Φαντάσου ξύπναγα στον ύπνο μου και έκλαιγα» είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Exit mobile version