Survivor Spoiler 27-3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την 1η ασυλία

Survivor Spoiler 27-3: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα την πρώτη ασυλία; Το Dokari έχει την απάντηση.

Ενα πληρέστατο επεισόδιο θα δούμε απόψε στο Survivor, με τους παίκτες των δύο ομάδων, συμπεριλαμβανομένων και των 4 νέων που μπαίνουν στο παιχνίδι, να παρακολουθούν τελικώς τη συναυλία και να συμμετέχουν στο πάρτι της Ενωσης των παικτών του τουρκικού Survivor.

Τέσσερις νέοι παίκτες κάνουν αρχικά την εμφάνισή τους στο αποψινό επεισόδιο και μοιράζονται ανά δύο σε Μπλε και Κόκκινη ομάδα.

Η Στέλλα Ανδρεάδου, προπονήτρια ποδοσφαίρου, παίρνει σίγουρα μπλε περιβραχιόνιο, καθώς τη βλέπουμε στο τρέιλερ, ενώ πιθανότατα και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, make up και hair artist παίρνει μπλε περιβραχιόνιο.

Αν αυτό συμβεί, τότε Νίκος Αντωνόπουλος (μοντέλο) και Νίκος Γιάννης (χορευτής) θα πάρουν κόκκινο περιβραχιόνιο και πλέον αυτό που απομένει, είναι να δούμε αν με αυτές τις τέσσερις προσθήκες ολοκληρώνεται και η απόπειρα της παραγωγής να τονώσει το Survivor ή αν θα προκύψουν και νέοι παίκτες μέχρι τις 15 Απριλίου.

Survivor Spoiler – Πρώτη Ασυλία

Βέβαια, το μεγάλο ενδιαφέρον γι’ απόψε εστιάζεται στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία.

Με τις νέες συνθέσεις τους και ενισχυμένες οι δύο ομάδες ρίχνονται στη μάχη για να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία που θα τους στείλει ως… θεατές στο Συμβούλιο του Νησιού.

Το Σάββατο διεξήχθη ένα συγκλονιστικό αγώνισμα που κρίθηκε στο νήμα και χάρισε στους Κόκκινους την κατάκτηση της νίκης.

Σήμερα, Κυριακή, όλα δείχνουν πως και πάλι θα δούμε μια συναρπαστική αναμέτρηση…

Θα καταφέρουν οι Κόκκινοι να πάρουν και πάλι τη νίκη;

ΟΧΙ…

Οι Μπλε αναδεικνύονται σήμερα νικητές, κατακτούν την πρώτη ασυλία και στέλνουν τους Κόκκινους ως ηττημένους στο Συμβούλιο του Νησιού, για να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Exit mobile version