Survivor Spoiler 28-3: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor Spoiler 28-3: Κλειδωμένο! Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση και ποια το φαβορί να γυρίσει στην Ελλάδα; Το Dokari έχει την απάντηση.

Η ώρα του τηλεοπτικού κοινού έφτασε… Γι’ ακόμη μια Δευτέρα, η ψηφοφορία είναι αυτή που θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καθώς ένας ακόμη παίκτης από την Κόκκινη ομάδα θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Εχοντας αυτή τη στιγμή 20 παίκτες, μετά την προσθήκη των 4 που εισήλθαν στο Survivor την Κυριακή, το ριάλιτι επιβίωσης μπαίνει στην τελική ευθεία, με ορίζοντα τα τέλη Ιουνίου όταν και θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός στην Αθήνα.

Απόψε, λοιπόν αναμένεται με ενδιαφέρον η διεξαγωγή της ψηφοφορίας, καθώς μετά την απώλεια και της δεύτερης ασυλίας, που καταλήγει στο Μπλε στρατόπεδο, οι Κόκκινοι καλούνται να αναδείξουν τρεις υποψηφίους για αποχώρηση.

Survivor Spoiler – Ψηφοφορία

Γνωρίζοντας ήδη τον πρώτο, που δεν είναι άλλος απ’ τη Μυριέλλα, απομένει η αποκάλυψη της ταυτότητας των δύο ακόμα υποψηφίων, που θα δούμε να προκύπτουν κατά την αποψινή συνεδρίαση του Συμβουλίου του Νησιού.

Ποιοι, λοιπόν, θα αποτελέσουν την τριάδα των υποψηφίων της Κόκκινης ομάδας και ποια είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα;

Η απάντηση στην γκάλερι:

Exit mobile version