Survivor Spoiler 29-3: Η Μυριέλλα αποχώρησε! Ο,τι γράφει, δεν… ξεγράφει!

Survivor Spoiler 29-3: Σάλος έχει προκληθεί από το πρωί, στην ανάγνωση και μόνο της αποκάλυψής μας για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και της απόφασης του τηλεοπτικού κοινού να δείξει την πόρτα της εξόδου στη Μυριέλλα Κουρεντή.

Οπως κάθε Τρίτη, έτσι και αυτή τη φορά το Dokari έδωσε στη δημοσιότητα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Και λίγη ώρα μετά, βγήκε… σίγουρη διαρροή για δήθεν αποχώρηση του Ρουβά.

Κάθε βράδυ Δευτέρας ψηφίζει το τηλεοπτικό κοινό, πληρώνοντας για να καθορίσει τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης και να κρατήσει στο Survivor τον αγαπημένο του παίκτη.

Κάθε βράδυ Δευτέρας ο τελευταίος παίκτης από όσους συμμετέχουν στην ψηφοφορία παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Αυτός είναι ο κανονισμός, αυτό αποτυπώνεται και στα νομικά έγγραφα που συνοδεύουν όλη τη διαδικασία.

Ουδέποτε στα χρονικά διεξαγωγής του Survivor στην Ελλάδα δεν έχει προκύψει άλλο αποτέλεσμα στην τηλεοπτική κάλπη και άλλο στη διαδικασία του γυρίσματος.

Δεν έχει προκύψει, κοινώς, παρέμβαση του Ατζούν ή του ΣΚΑΪ, για να αλλάξει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Εχει προκύψει, μόνο, ανατροπή σε σχέση με το ενδεχόμενο να θελήσει ένας παίκτης από τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία που δεν έχει τερματίσει στην τελευταία θέση, να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Εκεί, η διαδικασία προβλέπει σύσκεψη της παραγωγής και αποδοχή ή μη της εξέλιξης και επιλογή τρόπου αντιμετώπισης.

Ρητά και συνειδητά, λοιπόν, οι κανονισμοί διεξαγωγής του Survivor και των ψηφοφοριών που συμμετέχει -πληρώνοντας- το τηλεοπτικό κοινό, είναι στη διάθεση οποιουδήποτε εκ των παικτών θελήσει να ενημερωθεί για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Η τηλεοπτική κάλπη το βράδυ της Δευτέρας έκλεισε με την Τζο στην πρώτη θέση, τον Απόστολο Ρουβά στη δεύτερη και τη Μυριέλλα Κουρεντή στην τρίτη και μάλιστα με… διαφορά από τον Ρουβά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που συμμετείχαν οι τηλεθεατές, η Μυριέλλα είναι αυτή που πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Και επιστρέφει…

Ο,τι γράφει, δεν ξεγράφει…

Dokari.gr

Exit mobile version