Survivor: Η αινιγματική ανάρτηση της Αντωνά – «Επιστρέφει ο Σοϊλέδης»

Μία αμφίσημη ανάρτηση έκανε η Μαρία Αντωνά στο Twitter για τον αγαπημένο της Άρης Σοϊλέδης και την τύχη του στο Survivor.

Μία αινιγματική ανάρτηση για τον αγαπημένο της Άρη Σοϊλέδη έκανε η Μαρία Αντωνά στο Twitter, βάζοντας φωτιά.

Η παρουσιάστρια, ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία του συντρόφου της με τον οποίο πρόκειται να παντρευτούν το ερχόμενο καλοκαίρι γράφοντας τη λέξη: «επιστρέφει».

Την ανάρτησή της συνόδευε μία καρδούλα για να δείξει ότι στηρίζει με κάθε τρόπο και σε κάθε επιλογή του τον σύντροφό της.

Ο πρόσφατος τραυματισμός του ποδοσφαιριστή στον ώμο ο οποίος και τον κρατάει μακριά τις τελευταίες μέρες από τον στίβο μάχης, την τάραξε. Από την πρώτη στιγμή όμως, ευτυχώς, καθησυχάστηκε από τους ανθρώπους της παραγωγής οι οποίοι και τη διαβεβαίωσαν πως επρόκειτο για έναν τραυματισμό που δεν ήταν μη αναστρέψιμος.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το Survivor, θα είναι σε θέση σε δέκα μέρες να επιστρέψει και στον στίβο μάχης των αγώνων επάθλων του ριάλιτι επιβίωσης.

Η λέξη “επιστρέφει” της Μαρίας Αντωνά στην ανάρτησή της φυσικά δεν πήγαινε στο ότι επιστρέφει ο Άρης στην Ελλάδα αλλά στους στίβους μάχης. Κάτι που και η ίδια γνωρίζει πως θέλει πάρα πολύ εκείνος για να επιστρέψει και πάλι στην ενεργό δράση και όχι να είναι μόνιμα στον πάγκο.

Exit mobile version