MasterChef Spoiler 13-4: Έρχονται νέες αλλαγές στις ομάδες

MasterChef Spoiler 13-4:  «Εβδομάδα του αμπελιού» για το MasterChef 2022 και η Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας θα διεξαχθεί σε ένα από τα ιστορικότερα οινοποιεία της Ελλάδος.

Η Βασιλική Δροσάτου δεν κατάφερε να διατηρήσει τη θέση της στο διαγωνισμό και ήταν εκείνη που αποχώρησε, στην προηγούμενη Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου.

«Αισθάνομαι χάλια γιατί φεύγω. Στεναχωριέμαι γιατί είναι κάτι που με έκανε χαρούμενη. Ζοριζόμουν πολύ αυτή τη φορά να ανταπεξέλθω στον διαγωνισμό και εδώ πλέον που έχει φτάσει το επίπεδο του MasterChef. Μου άρεσε να μαγειρεύω εδώ. Αγχωνόμουν πολύ που είχα δίπλα μου επαγγελματίες μάγειρες. Είμαι περήφανη που τα κατάφερα μέχρι εδώ. Έκανα μεγάλη προσπάθεια. Ελπίζω να είμαι καλό παράδειγμα για τα παιδιά μου», είπε φανερά συγκινημένη η Βασιλική λίγο πριν παραδώσει την ποδιά της.

MasterChef Spoiler 13-4: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Σε ένα από τα ιστορικότερα οινοποιεία της Ελλάδας θα βρεθούν οι παίχτες στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef, στο θα πραγματοποιηθεί η ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας γνωστή ως «Εβδομάδα του αμπελιού».

Καλεσμένος σε αυτή τη δοκιμασία για να δοκιμάσει και να κρίνει τις προσπάθειες των δυο ομάδων, ο wine expert της ομάδας του Warehouse, Γιώργος Κανόπουλος

Το μαγειρικό ζητούμενο της εβδομάδας αφορά στο ιδιαίτερο και απαιτητικό αντικείμενο του wine pairing και οι δυο ομάδες καλούνται να ετοιμάσουν πέντε πιάτα, που θα συνδυάζονται με πέντε διαφορετικές ποικιλίες κρασιού.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω τρέιλερ, αναμένεται να υπάρξει μια ακόμη ανατροπή καθώς οι ομάδες αλλάζουν.

Exit mobile version