Survivor Spoiler 26-4: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το δεύτερο μεγάλο έπαθλο

Survivor Spoiler 26-4: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα το δεύτερο μεγάλο έπαθλο που προσφέρει ο Ατζούν Ιλιτζαλί; Το Dokari έχει την απάντηση.

Η πρεμιέρα του Ατζούν Ιλιτζαλί για φέτος στο ελληνικό Survivor ήταν εντυπωσιακή και το τηλεοπτικό κοινό χάρισε μια μεγάλη πρωτιά στους δείκτες της τηλεθέασης με 26.1% στο σύνολο.

Οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κατόρθωσαν να κατακτήσουν τη νίκη και να απολαύσουν το μεγάλο έπαθλο, ταξιδεύοντας στο Μαϊάμι.

Και τώρα ο χρόνος κυλά αντίστροφα για το δεύτερο μεγάλο έπαθλο, φυσικά κατά πολύ φθηνότερο από το χθεσινό, με τους νικητές στο αποψινό επεισόδιο να απολαμβάνουν μια περιποίηση Spa και να διοργανώνουν ένα μεγάλο πάρτι.

Ο Ατζούν μπορεί να δικαιολογήθηκε προς τους παίκτες των δύο ομάδων, λέγοντας πως έχει τη διάθεση να προσφέρει μεγάλα δώρα, αλλά δεν θέλει να αλλοιώσει τον χαρακτήρα του παιχνιδιού.

Και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια, αφού πρόκειται για μια μάχη επιβίωσης και ο Τούρκος ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα πότε και πώς θα παρεμβαίνει για να προσφέρει το… κάτι παραπάνω στους διεκδικητές του μεγάλο τροπαίου.

Survivor Spoiler – Νικητής επάθλου

Κόκκινοι εναντίον Μπλε, λοιπόν, με φόντο μια βραδιά περιποίησης σώματος και ένα μεγάλο πάρτι.

Θα καταφέρουν οι Κόκκινοι να κάνουν το 2-0 ή θα δώσουν απάντηση οι Μπλε;

ΝΑΙ… Οι Κόκκινοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και θα κατακτήσουν και το δεύτερο έπαθλο του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Exit mobile version