Survivor Spoiler 29-4: Επιστρέφουν οι ασυλίες! Αντίστροφη μέτρηση για Εμμανουήλ;

Survivor Spoiler 29-4: Η εβδομάδα… κοινής ασυλίας για Κόκκινους και Μπλε και απόλαυσης των μεγάλων επάθλων του Ατζούν ολοκληρώθηκε και από το Σάββατο οι παίκτες των δύο ομάδων πέφτουν ξανά στη… μάχη της επιβίωσης.

Το Σάββατο το μενού στο Survivor έχει έπαθλο φαγητού και Κυριακή – Δευτέρα πάμε κανονικά στη γνώριμη διαδικασία.

Πρώτη ασυλία την Κυριακή, δεύτερη τη Δευτέρα και διεξαγωγή ψηφοφορίας αποχώρησης. Το τηλεοπτικό κοινό θα πάρει ξανά τη… σκυτάλη και θα καθορίσει τις εξελίξεις αναφορικά με το ποιος παίκτης ή ποια παίκτρια θα είναι αυτός ή αυτή που θα αποχωρήσει.

Το μεγάλο ερώτημα που εδώ και καιρό απασχολεί μεγάλο κομμάτι του τηλεοπτικού κοινού έχει να κάνει με την παραμονή του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor.

Στην τελευταία ψηφοφορία ο Εμμανουήλ είχε διασφαλίσει την παραμονή του, καθώς ήταν κάτοχος ατομικής ασυλίας και πλέον αυτό που περιμένουν όλοι είναι να δουν αν θα προκύψει αυτήν την εβδομάδα υποψηφιότητά του και φυσικά αν θα τερματίσει στην τελευταία θέση της ψηφοφορίας ώστε να πάρει το δρόμο της επιστροφής.

Θα πρέπει να περιμένουμε, να δούμε πώς θα διαμορφωθούν οι ισορροπίες στα αποτελέσματα των δύο αγωνισμάτων για τις ασυλίες και τις επιλογές των υποψηφίων για αποχώρηση.

Ομως, αν αυτήν την εβδομάδα είναι τελικά υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, θα είναι αυτός και το απόλυτο φαβορί για να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Exit mobile version