Survivor Spoiler 30-4: Αυτοί κερδίζουν σήμερα και θα πάνε στις μαϊμούδες

Survivor Spoiler 30-4: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επίσκεψης στην Πούντα Κάνα και το πάρκο μαϊμούδων; Το Dokari έχει την απάντηση.

Εν αναμονή της νέας επιστροφής του Ατζούν Ιλιτζαλί, που θα προκύψει -εκτός απροόπτου- στα μέσα Μαΐου, όταν και θα διεξαχθεί το ελληνοτουρκικό κομμάτι του Survivor, επιστρέφουμε από σήμερα στα φυσιλογικά δεδομένα διεξαγωγής του ριάλιτι επιβίωσης.

Κοινώς, το μενού απόψε έχει έπαθλο μεγάλο, συνοδευόμενο φυσικά και από φαγητό, καθώς οι νικητές θα ταξιδέψουν στην Πούντα Κάνα, στον Αγιο Δομίνικο, προκειμένου να επισκεφτούν το παγκοσμίου φήμης πάρκο των μαϊμούδων.

Κι όλα αυτά, την ώρα που στο στρατόπεδο των Μπλε, το κλίμα είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για τον Τάκη Καραγκούνια, αφού οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι, ή έτσι δείχνουν τουλάχιστον, να τον βγάλουν στον τάκο και να τον οδηγήσουν στην έξοδο από την ομάδα.

Υπενθυμίζουμε πως την Κυριακή και τη Δευτέρα έχουμε κανονικά τα δύο αγωνίσματα για τις ασυλίες της εβδομάδας και τη Δευτέρα θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την αποχώρηση του παίκτη ή της παίκτριας που θα τερματίσει στην τελευταία θέση.

Survivor Spoiler – Νικητές Μαϊμούδων

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια…

Ποιοι είναι αυτοί που θα καταφέρουν απόψε να ζήσουν την εμπειρία επίσκεψης στο πάρκο της Πούντα Κάνα, ώστε να δουν τις διάσημες μαϊμούδες;

Θα συνεχίσουν το σερί επιτυχιών τους οι Κόκκινοι ή θα καταφέρουν -επιτέλους- να δουν άσπρη μέρα οι Μπλε;

ΝΑΙ…

Οι Μπλε θα δουν απόψε άσπρη μέρα, θα πάρουν τη νίκη στο αγώνισμα για το έπαθλο επίσκεψης στην Πούντα Κάνα και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μαϊμούδες…

Exit mobile version