Survivor Spoiler 1-5: Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor Spoiler 1-5: Κλειδωμένο! Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση; Το Dokari έχει την απάντηση.

Την ώρα που στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει για τα καλά η παραφιλολογία για το All Star Survivor 2024, στον Αγιο Δομίνικο Κόκκινοι και Μπλε «δοκιμάζονται» σε ακόμα δύο εντυπωσιακές και άκρως συναρπαστικές μονομαχίες για την κατάκτηση των ασυλιών.

Σε ό,τι αφορά στο All Star Survivor 2024, αυτό που ισχύει μέχρι στιγμής είναι η δεδομένη απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να προχωρήσει στη διεξαγωγή του για την ελληνική Version.

Δεδομένη, επίσης, είναι η πρόθεση του Τούρκου παραγωγού να έχει στο All Star και τον Ντάνο και τον Γκότση και τη Δαλάκα, αλλά και τον Σάκη Κατσούλη, καθώς και τον φετινό νικητή.

Είναι ξεκάθαρη η συμμετοχή των Γκότση, Δαλάκα, Κατσούλη και του φετινού νικητή και πλέον όλο το… σίριαλ του καλοκαιριού θα έχει την υπογραφή του Γιώργου Αγγελόπουλου, αναφορικά με το αν τελικά θα πει το ναι στον Τούρκο μεγιστάνα.

Survivor Spoiler – Πρώτος Υποψήφιος

Πάμε, όμως, τώρα στα φρέσκα κουλούρια, αφού απόψε το μενού για Κόκκινους και Μπλε έχει αγώνισμα κατάκτησης πρώτης ασυλίας και ανάδειξη πρώτου υποψηφίου για αποχώρηση.

Οπως σας έχουμε αποκαλύψει από νωρίς το πρωί της Κυριακής, οι Κόκκινοι είναι αυτοί που κατακτούν απόψε τη νίκη στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία.

Αυτό σημαίνει πως όλο το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στο ποιον θα ψηφίσουν οι Μπλε ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Εχουμε την «κλειδωμένη» απάντηση στην γκάλερι…

Exit mobile version