Survivor Spoiler 2-5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη 2η ασυλία

Survivor Spoiler 2-5: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία; Το Dokari έχει την απάντηση.

Εκαναν το 1-0 οι Κόκκινοι στις ασυλίες της εβδομάδας, έκαναν και το… καθήκον τους οι Μπλε, βγάζοντας στον τάκο με το καλημέρα, από την πρώτη ψηφοφορία τον Τάκη Καραγκούνια, καθώς δεν θέλουν ούτε λεπτό να τον έχουν περισσότερο ανάμεσά τους.

Θα πετύχουν, όμως, το στόχο τους;

Ιδού, ένα κρίσιμο ερώτημα, καθώς όλα θα εξαρτηθούν απ’ το ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Το τηλεοπτικό κοινό, όταν βλέπει σχεδόν «σκηνοθετημένες» συμπεριφορές από την πλευρά πολλών παικτών εις βάρος ενός συμπαίκτη του, δρα αντίθετα και κρατά τον παίκτη που βρίσκεται στο στόχαστρο στο παιχνίδι.

Θα συμβεί το ίδιο και απόψε;

Πολύ, πολύ πιθανό…

Survivor Spoiler – Δεύτερη Ασυλία

Πάμε, λοιπόν, στα φρέσκα κουλούρια…

Αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας απόψε και αμέσως μετά Συμβούλιο Νησιού, ψηφοφορίες για τους υπόλοιπους υποψηφίους και η μεγάλη στιγμή της ψήφου των τηλεθεατών.

Εχουν κάνει το 1-0 οι Κόκκινοι, αφού οι Μπλε είναι σε ξεκάθαρη αδυναμία και πλέον το ερώτημα που απασχολεί είναι αν θα κάνουν το 2-0 ή θα πάμε σε ισοπαλία – απάντηση από την πλευρά των Μπλε και ψηφοφορία με 4 υποψηφίους για αποχώρηση…

ΟΧΙ…

Οι Μπλε δεν απαντούν, οι Κόκκινοι νικούν και τους στέλνουν στο Συμβούλιο του Νησιού ως ηττημένους, για να αναδείξουν ακόμα δύο υποψηφίους προς αποχώρηση, ώστε μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια να συμπληρωθεί η τελικά τριάδα.

Κρατήστε, λοιπόν, μικρό καλάθι αναφορικά με την αποχώρηση Καραγκούνια. Μόνο δεδομένη δεν είναι στην παρούσα φάση…

Θα επανέλθουμε το μεσημέρι με τους δύο επόμενους υποψηφίους και την εκτίμησή μας για το φαβορί αποχώρησης…

Exit mobile version