Survivor: Ξεσπά η Μυριέλλα Κουρεντή – «Βίωσα ρατσισμό για την καταγωγή μου»

Survivor: Έξω από τα δόντια τα είπε η Μυριέλλα Κουρεντή στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα για την καταγωγή της.

Αδικημένη αισθάνεται η Μυριέλλα Κουρεντή για τη συμπεριφορά που αντιμετώπισε όταν ήταν μέσα στο Survivor. Η ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει και για την καταγωγή της, αλλά και για τον ρατσισμό που βίωσε.

«Αισθάνθηκα αδικημένη μέσα στο παιχνίδι. Δεν προκάλεσα κακό σε κάποιον και τελικά, χρησιμοποιήθηκα. Πολλοί βγήκαν και μίλησαν για να με προστατεύσουν, γιατί αντιλαμβάνονταν ότι ο χαρακτήρας μου δεν μπορούσε να βγει μέσα σε τρεισήμισι ώρες επεισοδίου» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η ηθοποιός είναι ενοχλημένη για τα σχόλια που αμφισβητούσαν την ηθική της, έπειτα από τη φημολογούμενη ερωτική σχέση της με συμπαίκτη της στον Άγιο Δομίνικο.

Ακούστηκαν πολλά πράγματα, τα οποία δεν ίσχυαν. Όπως ότι είχα σχέση έξω και τον κεράτωνα, ότι είμαι έγκυος και περνάω καυτές νύχτες με τον Κατσαούνη. Το μόνο που είχε συμβεί ήταν ένα φιλί. Ήταν απαράδεκτο” τόνισε η Μυριέλλα Κουρεντή για τις αντιδράσεις εναντίον της λόγω “Survivor”.

Η Μυριέλλα έλυσε τη σιωπή της και για τα αρνητικά σχόλια για την καταγωγή της.

«Ήταν άσχημο και ρατσιστικό να γράφουν για την καταγωγή μου διάφορα. Αν ήμουν από την Αλβανία, θα ήμουν πολύ περήφανη για την καταγωγή μου. Είμαι από την Ελλάδα, όμως» είπε αρχικά η Μυριέλλα για όσα χρειάστηκε να αντιμετωπίσει με ρατσιστικές συμπεριφορές έπειτα από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές ριάλιτι παιχνίδι του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

«Ο μπαμπάς μου είναι από την Αθήνα και η μαμά μου από την Κρήτη. Η μαμά μου ξέρει ποιο είναι το παιδί της» κατέληξε, χαρακτηριστικά.

Exit mobile version