Σασμός Spoiler: Ο Σταύρος καταλαβαίνει ότι η Αργυρώ δεν είναι ερωτευμένη μαζί του - Η αντίδρασή του

Σασμός Spoiler: Ο Σταύρος καταλαβαίνει ότι η Αργυρώ δεν είναι ερωτευμένη μαζί του - Η αντίδρασή του

Σασμός Spoiler: Ο Σταύρος του «Σασμού», Γιώργος Χριστοδούλου, μίλησε στη «Super Katerina» και αποκαλύπτει τις εξελίξεις της αγαπημένης σειράς

«Ο Σταύρος στη συνείδηση του κόσμου είναι ένας χαρακτήρας εμπόδιο. Έχω λάβει μηνύματα ανθρώπων που δεν τον γουστάρουν καθόλου τον Σταύρο, αλλά τον αδικούν γιατί μόνο καλό μπορεί να κάνει», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Σχετικά με το τι θα γίνει με τον Σταύρο και την Αργυρώ αποκάλυψε πως: «Βλέπω έναν άνθρωπο ο οποίος αγαπάει πολύ, άνευ όρων και βλέπω μία γυναίκα που βρίσκεται σε πολύ αδύναμη φάση. Ο Σταύρος καταλαβαίνει ότι η Αργυρώ δεν είναι ερωτευμένη μαζί του. Θα σταθεί δίπλα της με όλο του το είναι, ακόμα και αν δεν παίρνει αυτό που θα ήθελε».

«Πιστεύω η Αργυρώ θα διαλέξει τον Αστέρη, είναι ο μεγάλος της έρωτας», πρόσθεσε.

Σασμός - Επόμενα επεισόδια

Τετάρτη 04 Μαΐου - Επεισόδιο 135

Ο Αστέρης προσπαθεί να πλησιάσει την Αργυρώ και μιλάνε οι δυο τους για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Θα καταφέρει να την πείσει να τον ακούσει; Η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να συνετίσει τον αδερφό του, ενώ ο Μαθιός απαλλαγμένος από το άγχος της κρυφής ζωής χαίρεται την ελευθερία που περίμενε τόσον καιρό. Το σχέδιο του Αντώνη με τον Γεράσιμο προχωράει κανονικά, η Ντίνα όμως, εξακολουθεί να υποψιάζεται τον τελευταίο για παρανομίες. Η Στέλλα θα ζητήσει από τον Γεράσιμο να βρεθούν. Ποιος είναι ο λόγος που θέλει να τον δει; Ο Αστέρης στην προσπάθεια του να συναντήσει την Αργυρώ θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπος με μια πολύ σκληρή αλήθεια…

Πέμπτη 05 Μαΐου – Επεισόδιο 136

Η αποκάλυψη για το γάμο και το παιδί της Αργυρώς αφήνει άφωνο τον Αστέρη, ο οποίος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρίνα. Τι θα του ζητήσει; Ο Μανόλης κάνει μια τελευταία προσπάθεια να λύσει τον μαθηματικό γρίφο που τον βασανίζει. Θα τα καταφέρει; Ο Γεράσιμος και η Στέλλα ανταλλάσσουν τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει για τον γιο του Καραπάνου. Μία είδηση που δεν περιμένει, θα βγάλει τον τελευταίο έξω απ’ τα ρούχα του, με απρόβλεπτες συνέπειες... Ο Αστέρης θα δεχτεί την επίσκεψη του αστυνόμου, και ο Μανόλης ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να αφήσει πίσω όσα συνέβησαν, ενώ μία επιστροφή από το παρελθόν θα αφήσει άναυδη την Άσπα, που βλέπει τον εφιάλτη της να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.