Survivor Spoiler 3-5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler 3-5: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας; Το Dokari έχει την απάντηση.

Η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού για την αποχώρηση της Σοφιάννας έχει ήδη προκαλέσει «πανικό» στο Twitter και όλα δείχνουν πως θα προκαλέσει… έκπληξη και πανικό μαζί και στους παίκτες του Survivor, τη στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, το βράδυ της Τετάρτης.

Βλέπετε, πρόκειται για ένα ηχηρό μήνυμα προς τον Αρη Σοϊλέδη και την παρέα του, η οποία «σπάει» πλέον για τα καλά με την αποχώρηση της Σοφιάννας και κάτι μας λέει πως θα υπάρξει και… συνέχεια.

Η επιλογή του Σοϊλέδη να «σπάσει» κάθε κανόνα απομόνωσης και να βρει κινητό προκειμένου να επικοινωνήσει με τη σύντροφό του, έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις και εντός του παιχνιδιού, αλλά και από την πλευρά των τηλεθεατών και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, την επόμενη φορά που θα βγει υποψήφιος ο Αρης, να πάρει κι εκείνος το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Survivor Spoiler – Επαθλο Επικοινωνίας

Πάμε, όμως, στα σημερινά κουλούρια…

Επαθλο επικοινωνίας έχει απόψε το μενού για Κόκκινους και Μπλε, μια μέρα πριν την αποχώρηση της Σοφιάννας.

Θα τηρηθεί η παράδοση που θέλει την ομάδα που χάνει παίκτη, να κερδίζει το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας;

Θα συνεχίσουν οι Κόκκινοι το δικό τους εντυπωσιακό σερί;

ΟΧΙ…

Οι Κόκκινοι θα ηττηθούν απόψε και οι Μπλε θα έρθουν σε εξ αποστάσεως επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αρα, η παράδοση θα διατηρηθεί γι’ ακόμα μια εβδομάδα.

Exit mobile version