Survivor Spoiler 4-5: Τι ισχύει για All Star Survivor και Ντάνο…

Survivor Spoiler 4-5: Οι λάτρεις του Survivor ανά την Ελλάδα μπορούν ήδη να αρχίσουν να αγωνιούν… Το All Star Survivor Greece έρχεται!!!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί εμφανίζεται κάτι παραπάνω από αποφασισμένος να κάνει τη νέα τηλεοπτική σεζόν την υπέρβαση και να διοργανώσει και την ελληνική version του All Star Survivor.

Πολλά έχουν γραφτεί αναφορικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής ή μη σε αυτό το All Star του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Ντάνος είναι ο Νο 1 στόχος του Τούρκου παραγωγού, ο οποίος ξέρει πως με τη συμμετοχή του Αγγελόπουλου θα «κλειδώσει» μια άκρως πετυχημένη τηλεοπτική παραγωγή, ικανή να χτυπά 35άρια και 40άρια στους δείκτες τηλεθέασης της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο, σε αντίθεση με όσα γράφονται αυτή την περίοδο για «κλεισμένη» συμφωνία του Ντάνου με τον Ιλιτζαλί, κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί.

Ο Τούρκος παραγωγός δεν έχει ακόμα ξεκινήσει καν τις συζητήσεις με τους υποψήφιους συμμετέχοντες στο ελληνικό All Star και ως εκ τούτου κάθε άλλη πληροφορία δεν έχει καμία βάση και… επαφή με την πραγματικότητα.

Βέβαιο, πάντως, είναι πως μετά και τη φετινή επιτυχία του 4ου κύκλου του Survivor, ΣΚΑΪ και Ιλιτζαλί θα δώσουν μεγάλη μάχη από κοινού για να πείσουν τον Ντάνο να πει το πολυπόθητο «ναι».

Μην αποκλείσετε, ωστόσο, το All Star να διεξαχθεί κανονικότατα ακόμα και χωρίς τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αν και όλα δείχνουν πως το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και ο Ντάνος θα μπει τον επόμενο Δεκέμβριο στο αεροπλάνο για τον Αγιο Δομίνικο…

Exit mobile version