Survivor Spoiler 7-5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler 7-5: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο φαγητού; Το Dokari έχει την απάντηση.

Επιστροφή για το Survivor στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με το αποψινό επεισόδιο να δίνει… συνέχεια στην ένταση ανάμεσα σε Τάκη Καραγκούνια και Αρη Σοϊλέδη.

Μετά την αποχώρηση της Σοφιάννας και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην ψηφοφορία της περασμένης Δευτέρας, ο Τάκης αισθάνεται κάτι παραπάνω από ισχυρός και δεν διστάζει να προαναγγείλει μπροστά στην κάμερα το στόχο του, που δεν είναι άλλος απ’ το να στείλει πίσω στην Αθήνα και τον Αρη Σοϊλέδη.

Αμοιβαίος, βέβαια, ο στόχος και από την πλευρά του Αρη, ο οποίος δεν θα ηρεμήσει αν δεν δει τον Τάκη να παίρνει εκείνος πρώτος το δρόμο της επιστροφής.

Survivor Spoiler – Επαθλο Φαγητού

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια…

Το καθιερωμένο έπαθλο φαγητού θα δούμε απόψε να διεκδικούν Κόκκινοι και Μπλε, με το ενδιαφέρον φυσικά να εστιάζεται ήδη στις συγκλονιστικές μονομαχίες που θα ακολουθήσουν για τις δύο ασυλίες.

Οι Κόκκινοι προέρχονται από τη νίκη στο έπαθλο φαγητού της Τετάρτης και θέλουν πάση θυσία να την επαναλάβουν για να πάνε με γεμάτο στομάχι και περισσότερες δυνάμεις στη μάχη της κυριακάτικης ασυλίας.

Από την άλλη πλευρά οι Μπλε έχουν πολλούς λόγους να θέλουν να απαντήσουν, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Σοϊλέδης και Ταλάντσεβ είναι τιμωρημένοι και για τις τρεις επόμενες νίκες των Μπλε δεν θα έχουν συμμετοχή στο έπαθλο.

Κόκκινοι ή Μπλε, λοιπόν;

Οι Μπλε είναι αυτοί που θα τους δούμε απόψε να κατακτούν τη νίκη και να απολαμβάνουν, πλην Αρη και Τάλα, το έπαθλο φαγητού.

Exit mobile version