Survivor Spoiler 8-5: Αυτή είναι η απόφαση της παραγωγής για τον Κατσαούνη

Survivor Spoiler 8-5: Κλειδωμένο! Ποια είναι η απόφαση της παραγωγής για τον Γιώργο Κατσαούνη; Το Dokari έχει την απάντηση.

Μέγα θέμα συζήτησης για το τηλεοπτικό κοινό και τους λάτρεις του Survivor από το βράδυ του Σαββάτου το πολύ σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα σε Κατσαούνη και Καραγκούνια.

Ενα επεισόδιο που ήταν πολύ πιο… σοβαρό από όσα τελικά είδαμε στις τηλεοράσεις μας, με τον Γιώργο Κατσαούνη να βγαίνει εκτός εαυτού και να επιτίθεται στον Τάκη Καραγκούνια και την παραγωγή να μην έχει καμία απολύτως άλλη επιλογή.

Η εφαρμογή του κανονισμού ήταν μονόδρομος και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος ενημερώθηκε αμέσως για το σοβαρότατο επεισόδιο, έδωσε την εντολή να τηρηθεί κατά γράμμα ο κανονισμός.

Ετσι, σε πρώτη φάση και για λόγους ασφαλείας, ο Κατσαούνης τέθηκε αμέσως εκτός παραλίας και οδηγήθηκε στον στίβο μάχης, για να του ανακοινωθεί και επίσημα από τον Γιώργο Λιανό η πρώτη αποβολή, έως επισήμως ληφθεί η απόφαση της παραγωγής για την οριστικοποίηση της αποχώρησής του από το Survivor.

Αυτή η απόφαση θα ανακοινωθεί απόψε από τον Γιώργο Λιανό κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου του Νησιού.

Ο Γιώργος Κατσαούνης είναι με κάθε επισημότητα εκτός Survivor, όπως κατ’ αποκλειστικότητα σας αποκάλυψε από το βράδυ του Σαββάτου το Dokari.

Το πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα έχει να κάνει με μια σειρά διαδικασιών που πρέπει να ακολουθηθούν και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια σχετική καθυστέρηση.

Αυτό που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι το αν θα υπάρξει επίπληξη προς τον Τάκη Καραγκούνια για την υβριστική του συμπεριφορά έναντι των συμπαικτών του, η οποία αποτέλεσε και την αφορμή για την αντίδραση Κατσαούνη.

Exit mobile version