Survivor: Δήλωση «βόμβα» για τα χρήματα που έβγαλε από το παιχνίδι

Survivor: Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Τριαντάφυλλος.

Συνέντευξη στο Open Weekend παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος και ήταν άκρως αποκαλυπτικός για την συμμετοχή του στο Survivor, τα χρήματα που κέρδισε, αλλά και για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι.

Είπε χιουριστικά ότι μπορεί τα χρήματα να ήταν πολλά, αλλά η παραγωγή τα πήρε πίσω, μέσα από τις ψήφους του κοινού. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα σήμερα, καθώς και με ποιους παίκτες από το ριάλιτι έχει κρατήσει επαφές και μιλούν ακόμα.

Ο Τριαντάφυλλος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν έχω παράπονο. Πληρώθηκα πάρα πολύ καλά από τον κύριο Αντζούν. Τα χρήματα ήταν πολύ καλά και έβγαλα παραπάνω από το έπαθλο. Μου έστειλαν ένα μήνυμα το καλοκαίρι όταν γύρισα από το παιχνίδι και αντί να μου πουν μπράβο ή κάτι τέτοια, γύρισαν και μου είπαν: “Καλοφάγωτα!”…

Όσον αφορά το φετινό Survivor, εγώ πιστεύω ότι εμένα με μιμήθηκε λίγο ο Μαρτίκας. Φέτος η αλήθεια είναι ότι έχει αγαπηθεί κανένας όπως είχαν αγαπήσει εμάς. Με τον Λάμπρο τα βρήκαμε είναι ένα πολύ καλό παιδί έχει πολύ ήθος και τώρα μιλάμε είμαστε καλά”.

Exit mobile version