Survivor Spoiler 15-5: Το έπαθλο φαγητού, οι νέες ομάδες και οι 2 ασυλίες

Survivor Spoiler 15-5: Βραδιά αποχώρησης, ανατροπών, νέων ομάδων και μ’ ένα έπαθλο φαγητού, πριν τα νέα δεδομένα και τις αναμετρήσεις για τις 2 ασυλίες με Κόκκινους και Μπλε να αγωνίζονται με νέα σύνθεση.

Η βραδιά της Ναυσικάς είναι η αποψινή. Ο κύκλος της παρουσίας της στο Survivor έκλεισε, μια παρουσία που διήρκησε πολύ περισσότερο του αναμενομένου, δεδομένης της αγωνιστικής της ανυπαρξίας.

Η Ναυσικά δημιούργησε τη δική της σχολή, σε συνέχεια της περσινής του Τριαντάφυλλου, που δείχνει πως το Survivor δεν κρίνεται πια μόνο στους στίβους μάχης.

Το τέλος της παρουσίας της Ναυσικάς έφτασε με προσωπική της απόφαση, η οποία και έγινε σεβαστή από την παραγωγή.

Μια απόφαση που ανατρέπει πια όλα τα δεδομένα, αφού ήταν μονόδρομος για την παραγωγή η επιλογή της διάλυσης και της δημιουργίας δύο νέων ομάδων.

ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ

Αρης Σοϊλέδης
Ασημίνα Χατζηανδρέου
Νίκος Γιάννης
Σταυρούλα Χρυσαειδή
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ
Βρισηίδα Ανδριώτου

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Στάθης Σχίζας
Γιώργος Ταλάντσεβ
Σπύρος Μαρτίκας
Τάκης Καραγκούνιας
Θωμαΐς Εμμανουηλίδου
Στέλλα Ανδρεάδου

Με τη νέα τους σύνθεση, Κόκκινοι και Μπλε θα δώσουν τη μάχη της Δευτέρας για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας.

Απόψε θα δούμε τους Μπλε να κατακτούν τη νίκη στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού και τη Δευτέρα με νέα σύνθεση θα διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία.

Το Survivor μπαίνει πια στην τελική ευθεία, πριν τη μετατροπή του σε ατομικό, κάτι που πρέπει να το δούμε να συμβαίνει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Κόκκινοι ή Μπλε θα κάνουν… σεφτέ στις ασυλίες της εβδομάδας; Το Dokari θα σας έχει και πάλι την απόλυτα έγκυρη απάντηση το πρωί της Δευτέρας.

Exit mobile version