Survivor Spoiler 19-5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler 19-5: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας; Το Dokari έχει την απάντηση.

Βραδιά αποχώρησης η αποψινή, με τον Τάκη Καραγκούνια να αποχαιρετά συμπαίκτες και αντιπάλος κι έναν κύκλο έντασης και συνεχών περηγήσεων να κλείνει οριστικά και αμετάκλητα για το Survivor.

Το Survivor μπαίνει στην τελική ευθεία, θα έχουμε ακόμα μία, το πολύ δύο αποχωρήσεις με τη διαδικασία που τώρα τρέχει το παιχνίδι και αμέσως μετά, περί τις αρχές Ιουνίου, θα μετατραοεί σε ατομικό, ώστε να μπει στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στην Αθήνα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, όπως αποκαλύψαμε το πρωί, τερμάτισε στην τελευταία θέση της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού, στην ψηφοφορία της Δευτέρας και θα πάρει το βράδυ τη δάδα της αποχώρησης για να ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα.

Survivor Spoiler – Επαθλο Επικοινωνίας

Νωρίτερα, από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου του Νησιού, ωστόσο, θα διεξαχθεί το αγώνισμα για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Θα επιβεβαιωθεί γι’ ακόμη μια φορά η άτυπη παράδοση που θέλει την ομάδα που χάνει παίκτη στην αποχώρηση να κατακτά τη νίκη στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

ΝΑΙ…

Οι Κόκκινοι κάνουν απόψε την ανατροπή και κατακτούν τη νίκη στο αγώνισμα, άρα θα είναι αυτοί που θα επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Exit mobile version