Survivor Spoiler 23-5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι, αυτός φαβορί για αποχώρηση

Survivor Spoiler 23-5: Κλειδωμένο! Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση και ποιος το απόλυτο φαβορί για επιστροφή στην Ελλάδα; Το Dokari έχει την απάντηση.

Η αποψινή βραδιά έχει… ανατροπές και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με μια ιδιαιτερότητα που αυτομάτως την καθιστά εξαιρετικά απρόβλεπτη ως προς την τελική της έκβαση.

Ωστόσο, θα τολμήσουμε και αυτήν την εβδομάδα να σας δώσουμε την εκτίμησή μας για το ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει την Πέμπτη.

Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να ανατρέψει τα προγνωστικά μας που είναι όλα εις βάρος του.

Απόψε, λοιπόν, το τηλεοπτικό κοινό θα επιλέξει όχι ανάμεσα σε 4, ούτε ανάμεσα σε 3, αλλά ανάμεσα σε δύο υποψηφίους για αποχώρηση.

Ναι, πολύ σωστά διαβάζετε και αυτή είναι η πρώτη μεγάλη ανατροπή, καθώς η παραγωγή του Survivor προχωρά σε αυτή την αλλαγή στη διαδικασία.

Survivor Spoiler – Υποψήφιοι Αποχώρησης

Τι σημαίνει αυτό;

Πως η μάχη της αποψινής ψηφοφορίας αφορά μόνο τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Αλλοι υποψήφιοι δεν θα υπάρξουν κι ας γράφονται από χθες ουκ ολίγες πληροφορίες περί του αντιθέτου.

Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά και δεν θα είναι η τελευταία που θα διαβάζετε ΜΟΝΟ στο Dokari αυτά που πραγματικά συμβαίνουν στον Αγιο Δομίνικο.

Δύο, λοιπόν, οι υποψήφιοι για αποχώρηση απόψε και ένας το απόλυτο φαβορί για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ποιος είναι αυτός; Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, θα πάρει το δρόμο της επιστροφής, αφού πολύ δύσκολα θα μπορέσει να τερματίσει πάνω από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Σπύρος θα κερδίσει μια εβδομάδα παραμονής επιπλέον στον Αγιο Δομίνικο.

Exit mobile version