Survivor Spoiler 25-5: Αυτός αποχωρεί, ποιος το φαβορί να τον ακολουθήσει;

Survivor Spoiler 25-5: Η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και όλα όσα θα συμβούν μέχρι να φτάσουμε σε αυτή θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Ποιος είναι το φαβορί να τον ακολουθήσει;

Το βράδυ της Τετάρτης το τηλεοπτικό κοινό θα δει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να παίρνει τη δάδα στο Συμβούλιο του Νησιού και να κατευθύνεται στην έξοδο.

Ο κύκλος της παρουσίας του στο Survivor ολοκληρώθηκε, αρκετό καιρό μετά την είσοδό του στο παιχνίδι και σε πείσμα όλων όσοι περίμεναν πως θα αποχωρήσει μετά από 15 ημέρες.

Ο Κωνσταντίνος άντεξε, έκανε τα… δικά του, προσέφερε άφθονες σκηνές στο τηλεοπτικό κοινό, με τις κόντρες και τις «δολοφονικές» ατάκες του και τώρα, παίρνει το δρόμο για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Survivor Spoiler – Επόμενη αποχώρηση

Το μεγάλο ερώτημα που ήδη αρχίζει να απασχολεί το τηλεοπτικό κοινό δεν είναι άλλο απ’ το ποιος μπορεί να είναι ο επόμενης παίκτης που θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως το Survivor θα μετατραπεί σε ατομικό μόλις μείνουν οι 8 και εν συνεχεία θα μπούμε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό που εκτός απροόπτου πρέπει να διεξαχθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Κρίνοντας από όλα όσα βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες και την εμφανέστατη αδυναμία της Κόκκινης ομάδας, ο Σπύρος Μαρτίκας φλερτάρει πλέον για τα καλά με την έξοδο και εφόσον βρεθεί αντιμέτωπος με οποιονδήποτε άλλον παίκτη, πλην του Εμμανουήλ που ήταν το φαβορί αποχώρησης και αποχώρησε, θα είναι αυτός που θα τερματίσει στην τελευταία θέση.

Αρα, κατά την εκτίμησή μας, ο Σπύρος Μαρτίκας πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες, εφόσον τεθεί απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό.

Exit mobile version