MasterChef 2022: Αυτή είναι η ανατροπή που ανακοίνωσαν οι κριτές για τον φετινό τελικό (vid)

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι η τελική τετράδα του MasterChef 2022.

Ο δρόμος για τον τελικό του MasterChef 2022 θα περάσει από τις πολλές και διαφορετικές δοκιμασίες των ημιτελικών και οι τρεις διαγωνιζόμενοι, που θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες συνολικά, θα είναι και εκείνοι που θα προκριθούν στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής.

«Οι δοκιμασίες απλώνονται μέσα σε δύο ημέρες. Από αυτές τρεις θα επιβιώσουν γιατί οι φετινοί φιναλίστ θα είναι τρεις. Τρεις από εσάς θα βγάλουν τις ποδιές που φορούν και θα φορέσουν αυτές του τελικού. Εσείς θα συλλέγετε βαθμούς μέσα από τις δοκιμασίες και το απόλυτο στη βαθμολογία είναι το 100. Οι τρεις καλύτερες βαθμολογίες περνούν στους φετινούς τελικούς», είπαν οι κριτές.

Λίγο πριν ξεκινήσει η πρώτη δοκιμασία οι κριτές τους ζήτησαν να βγουν έξω από την κουζίνα ώστε να γίνει η απαραίτητη προετοιμασία.

Στην πρώτη δοκιμασία την Τετάρτη (25/5), οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αναγνωρίσουν όσα περισσότερα υλικά μπορούσαν, συγκεντρώνοντας βαθμούς, που μπορούν να τους δώσουν από την αρχή σημαντικό προβάδισμα.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version