Survivor Spoiler 29-5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το μεγάλο έπαθλο

Survivor Spoiler 29-5: Κλειδωμένο! Ποιοι κερδίζουν σήμερα το μεγάλο έπαθλο του Ατζούν; Το Dokari έχει την απάντηση.

Το Survivor επανέρχεται με το κυριακάτικο επεισόδιο και φυσιολογική εξέλιξη αυτήν την εβδομάδα.

Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν θα δούμε για τρίτη σερί εβδομάδα τον Ατζούν Ιλιτζαλί να ηγείται επεισοδίου και αγωνίσματος με τη συμμετοχή Ελλήνων και Τούρκων παικτών.

Αρα, πάμε στη συνηθισμένη διαδικασία (πάντα εκτός απροόπτου) και σήμερα θα έχουμε το μεγάλο έπαθλο, αφού οι νικητές θα ταξιδέψουν στο Μεξικό, Δευτέρα και Τρίτη τις δύο ασυλίες, Τρίτη μαζί και την ψηφοφορία, Τετάρτη την επικοινωνία και Πέμπτη (σταθερά) την αποχώρηση.

Survivor Spoiler – Νικητές Επάθλου

Η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Αρη Σοϊλέδη αγριεύει, καθώς ο Σπύρος καμία διάθεση δεν δείχνει να κάνει πίσω και συνεχώς βρίσκει τρόπους να εκθέτει τον Αρη, ο οποίος από την πλευρά του δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω…

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια…

Μεγάλο έπαθλο, ακόμη ένα, για τους νικητές του αποψινού αγωνίσματος, αφού πλησιάζουμε στο φινάλε και ο Ατζούν ρίχνει στη μάχη τα δυνατά του χαρτιά.

Ταξίδι στο Μεξικό για τη νικήτρια ομάδα και μένει να δούμε αν θα δοθεί η δυνατότητα στους νικητές να επιλέξουν να πάρουν μαζί τους και κάποιον από τους αντιπάλους.

Κόκκινο ή Μπλε; Πού θα κάτσει σήμερα η μπίλια;

Στο ΜΠΛΕ ξανά…

Οι Μπλε έχουν τεράστια διαφορά δυναμικότητας αυτή τη στιγμή και θα απολαύσουν ακόμα μια νίκη εις βάρος των Κόκκινων, όπερ σημαίνει πως θα είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν στο Μεξικό.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Exit mobile version