MasterChef spoiler 30-5: Αποχώρηση σήμερα – Ποιος δεν θα φτάσει στον μεγάλο τελικό;

MasterChef spoiler 30-5: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το MasterChef λίγο πριν τον μεγάλο τελικό; Απόψε θα μάθουμε ποιοι θα είναι οι τρεις φιναλίστ

Η αποχώρηση του Γιάννου Σδούγκα, στην τελευταία δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, σχημάτισε την τελική τετράδα του MasterChef 2022.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, διαγωνίζονται για να εξασφαλίσουν μια θέση στον τελικό του MasterChef 2022, που φέτος θα έχει τρεις φιναλίστ.

Ο δρόμος για τον τελικό θα περάσει από τις πολλές και διαφορετικές δοκιμασίες των ημιτελικών και οι τρεις διαγωνιζόμενοι, που θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες συνολικά, θα είναι και εκείνοι που θα προκριθούν στον τελικό του MasterChef 2022. Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και οι απαιτητικές δοκιμασίες, που ακολουθούν, μπορούν να ανατρέψουν το βαθμολογικό αποτέλεσμα, που έχει ήδη σχηματιστεί, μετά τις δυο πρώτες δοκιμασίες του Ά Ημιτελικού του φετινού Final 4. Οι επίδοξοι chef γνωρίζουν πως δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού. Ο δρόμος για τον τελικό απαιτεί καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο.

Κάποιος ή κάποια θα έχει φτάσει ένα βήμα μόνο πριν τον τελικό αλλά δυστυχώς δεν θα τα καταφέρει. Ποιος θα είναι αυτός;

Στην τελευταία δοκιμασία, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον βραβευμένο chef Νίκο Ρούσσο, που φέρνει ένα πιάτο αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version