Survivor Spoiler 30-5: Η αλλαγή στους υποψηφίους για αποχώρηση…

Survivor Spoiler 30-5: Κλειδωμένο! Τι αλλάζει ξανά με τις υποψηφιότητες αποχώρησης; Το Dokari έχει τις απαντήσεις.

Εν αναμονή της διεξαγωγής του αγωνίσματος για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας, το Dokari σας δίνει ορισμένες χρήσιμες λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής της ψηφοφορίας αυτήν την εβδομάδα.

Και -παράλληλα- θα τολμήσουμε αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, να δώσουμε την εκτίμησή μας για τον παίκτη που θα κατακτήσει την τελευταία θέση στην ψηφοφορία και θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ξεκινάμε τις αποκαλύψεις με την ψηφοφορία…

Θυμάστε πως την περασμένη εβδομάδα η παραγωγή επέλεξε να αφαιρέσει το δικαίωμα επιλογής υποψηφίου από τον κάτοχο της ατομικής ασυλίας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκύψει ψηφοφορία με τη συμμετοχή δύο υποψηφίων και συγκεκριμένα του Σπύρου Μαρτίκα και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ο οποίος και ήταν αυτός που αποχώρησε.

Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί αυτήν την εβδομάδα.

Το Survivor επιστρέφει στους φυσιολογικούς ρυθμούς, όπερ σημαίνει ότι θα διεξαχθούν και ατομικές ασυλίες με τους κατόχους τους να έχουν δικαίωμα επιλογής υποψηφίου για αποχώρηση.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, γνωρίζουμε πως ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση. Η επιστροφή στο κλασσικό σύστημα σημαίνει πως θα υπάρξει σίγουρα ακόμα ένας υποψήφιος από την πλευρά της Κόκκινης ομάδας και θα είναι αυτός που θα υποδείξει ο κάτοχος της ατομικής ασυλίας.

Συμπερασματικά, αν οι Κόκκινοι κατακτήσουν την Τρίτη τη δεύτερη ασυλία, πάμε σε ψηφοφορία με 4 τουλάχιστον παίκτες, αν οι Μπλε κάνουν το 2-0 πάμε σε ψηφοφορία με τρεις.

Exit mobile version