Survivor Spoiler 3-6: Απόλυτη ανατροπή! Το παιχνίδι των αρχηγών και οι νέες ομάδες

Survivor Spoiler 3-6: Κλειδωμένο! Νέα δεδομένα για Μπλε και Κόκκινους μετά την αποχώρηση της Στέλλας. Πώς θα διεξάγεται πλέον το Survivor; Το Dokari έχει τις απαντήσεις.

Ανατροπή και πάλι… Είπαμε πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών το Survivor και μια ακόμη θα τη δούμε να… ξετυλίγεται στις οθόνες μας το βράδυ της Κυριακής.

Τι θα συμβεί;

Το Dokari με απόλυτη εγκυρότητα, όπως πάντα, σας δίνει τις λεπτομέρειες της αλλαγής στη διαδικασία διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Τι σημαίνει αυτό;

Αρχής γενομένης από αυτήν την Κυριακή, θα ξεκινήσει το παιχνίδι των αρχηγών.

Αυτό, λοιπόν, σημαίνει πως οι εναπομείναντες παίκτες θα διαγωνιστούν σε ατομικό επίπεδο και οι δύο κορυφαίοι από κάθε ομάδα θα είναι αρχηγοί και αυτοί που θα επιλέξουν συμπαίκτες για το σχηματισμό των δύο νέων ομάδων.

Κόκκινοι και Μπλε, λοιπόν, θα έχουν κάθε εβδομάδα και διαφορετική σύνθεση, με την ίδια διαδικασία, μέχρι ν’ αποφασίσει η παραγωγή να «γυρίσει» το παιχνίδι σε καθαρά ατομικό.

Survivor Spoiler – Οι νέες ομάδες

Αρα, οι 2 αρχηγοί της εβδομάδας διαλέγουν παίκτες και σχηματίζουν δύο νέες ομάδες, που βέβαια δεν θα έχουν παρά μόνο μια διαφορά. Επαναλαμβάνουμε, όμως πως κάθε εβδομάδα θα προκύπτουν νέες ομάδες…

Στην Κόκκινη ομάδα μετακομίζει η Σταυρούλα, αφού την επιλέγει ο νέος αρχηγός σαν πρώτη επιλογή, με αποτέλεσμα η σύνθεση των Κόκκινων να απαρτίζεται από τους: Χρυσαειδή, Σχίζα, Ταλάντσεβ, Μαρτίκα και Εμμανουηλίδου.

Από την άλλη πλευρά, καμία αλλαγή για τους Μπλε που παραμένουν 4 και συγκεκριμένα οι: Σοϊλέδης, Χατζηανδρέου, Ν. Γιάννης και Ανδριώτου.

Η σύνθεση των νέων ομάδων είναι η ακόλουθη:

ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Σπύρος Μαρτίκας
Σταυρούλα Χρυσαειδή
Θωμαΐς Εμμανουηλίδου
Στάθης Σχίζας
Γιώργος Ταλάντσεβ

ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ

Ασημίνα Χατζηανδρέου
Νίκος Γιάννης
Αρης Σοϊλέδης
Βρισηίδα Ανδριώτου

Exit mobile version