Survivor: Έδωσε τον φετινό νικητή – Αυτός θα είναι

Survivor: Για ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στους νικητές του Survivor μίλησε ο περυσινός παίκτης του ριάλιτι Κώστας Παπαδόπουλος.

Την δική του εκτίμηση για τον φετινό νικητή του Survivor έδωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος, που διαγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στους στίβους μάχης του ριάλιτι.

Ο ζαχαροπλάστης είπε πως κατά τη δική του άποψη ο φετινός νικητής θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Θέλοντας να δικαιολογήσει την εκτίμησή του, ανέφερε, πώς σχεδόν τα περισσότερα Survivor τα έχουν κερδίσει ποδοσφαιριστές, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Ντάνο και τον Σάκη. Πρόσθεσε δε, πως είναι κάτι που τον δυσαρεστεί, λέγοντας πως δεν ξέρει αν αυτό είναι θέμα συνήθειας.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου του Open Weekend για το αν προσπάθησαν στη δική του χρονιά κάποιοι συμπαίκτες του να μιλήσουν στο τηλέφωνο με τους δικούς τους ανθρώπους, είπε πως προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η μεγάλη ψηφοφορία του dokari.gr για το Survivor

Με το δείγμα των συμμετεχόντων να αγγίζει πλέον τις 20.000 ψήφους, Αρης Σοϊλέδης και Σταυρούλα Χρυσαειδή δίνουν τη μεγάλη μάχη, κυριολεκτικά ψήφο – ψήφο και βρίσκονται πότε ο ένας και πότε η άλλη στην κορυφή.

Αυτή τη στιγμή ο Αρης Σοϊλέδης είναι αυτός που προηγείται με ποσοστό 40% και ακολουθεί η Σταυρούλα, καταδιώκοντάς τον, με ποσοστό 39%.

Πάρτε μέρος κι εσείς στη μεγάλη ψηφοφορία για τον νικητή του φετινού Survivor πατώντας εδώ.

Exit mobile version