Άγριες Μέλισσες spoiler: Η αποκάλυψη του «Δούκα» για το φινάλε – Η Πηνελόπη φτάνει στην αλήθεια

Άγριες Μέλισσες spoiler: Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος ο Λεωνίδας Κακούρης, το μεσημέρι του Σαββάτου (18/6) – Τι αποκάλυψε για το τέλος της σειράς του ANT1

Για το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες μίλησε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Ο ηθοποιός τόνισε πως «θα κλάψετε πολύ στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ναι και έχει ξεκινήσει να διαφαίνεται αυτό εδώ και κάποιες εβδομάδες που ήρθαν τα σενάρια και διέρρευσαν στους τεχνικούς μας. Και είναι συγκινητικό όταν έρχονται οι τεχνικοί, που έχεις ζήσει μαζί τους πολύ δύσκολες στιγμές πίεσης και άγχους».

«Περίμενα και ΄γω με μεγάλη αγωνία πως θα τελειώσει αυτός ο ήρωας, ο Δούκας Σεβαστός και πραγματικά του έδωσαν μια ευκαιρία οι σεναριογράφοι να φτάσει σε ένα σημείο που να μπορεί να πει κανείς ότι τελικά αυτός ο άνθρωπος δεν άφησε πίσω του μόνο πόνο», συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Στο φινάλε της σειράς δεν θα γίνουν σκοτωμοί για να σκοτωθεί κόσμος. Άλλωστε δεν βασίστηκε ποτέ σε τέτοια κλισέ η σειρά. Μάλιστα δοκιμάστηκε πάρα πολύ αυτά τα τρία χρόνια με την έννοια ότι ξεκίνησε τον πρώτο χρόνο για να κλείσει τον κύκλο της, η επιτυχία ήταν πάρα πολύ μεγάλη οπότε συνεχίστηκε τον δεύτερο χρόνο που έκανε εξίσου πολύ μεγάλη – ίσως και μεγαλύτερη – επιτυχία και από κει και πέρα, εφόσον η διάθεση όλων ήταν να συνεχιστεί αυτή η ιστορία, το πρώτο που έγινε ήταν να ρωτήσουν οι υπεύθυνοι τους δημιουργούς» πρόσθεσε, ο Λεωνίδας Κακούρης.

Άγριες Μέλισσες: Δευτέρα 20 Ιουνίου – Επεισόδιο 133

Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά και ανακούφιση σε όλους. Ο Ζάχος, όμως, δεν είναι ικανοποιημένος αν δε βρει όλους τους δολοφόνους της μητέρας του. Η Πηνελόπη διαβάζει την ομολογία του Μεγαρίτη και φτάνει στην πολυπόθητη αλήθεια. Η σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω κλυδωνίζεται από το βάρος των ενοχών του για τον Γιάννο. Ο Σταμάτης κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη. Ο Σέργιος πιάνει τους γονείς του σε μια τρυφερή στιγμή, ενώ η Ζωή επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στον φυλακισμένο Ακύλα.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version