Survivor Spoiler 19-6: Ερχονται οι ατομικές ασυλίες και κρύβουν… εκπλήξεις!

Survivor Spoiler 19-6: Ο Αρης Σοϊλέδης κάνει το 3 στα 4 στα ατομικά αγωνίσματα, αφού μετά τις 2 ασυλίες της περασμένης εβδομάδας κατακτά τη νίκη και στο έπαθλο φαγητού της Κυριακής.

Το μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, για ακόμη μια εβδομάδα εστιάζεται στις τρεις ατομικές ασυλίες και τα αγωνίσματα που ξεκινούν τη Δευτέρα.

Εκεί, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ταλάντσεβ οι ισορροπίες ανατρέπονται και τίποτα, μα τίποτα δεν πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Σπύρος Μαρτίκας έχει κάνει ακόμα μια επίδειξη ισχύος, έχοντας σύμμαχο το τηλεοπτικό κοινό που τον κράτησε στον Αγιο Δομίικο για 11η φορά που βρέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση.

Θέλοντας, λοιπόν, να βάλουμε σε μια… τάξη τα φαβορί της εβδομάδας, έχουμε από τη μια πλευρά τον Αρη Σοϊλέδη ως φαβορί για να πάρει και πάλι τουλάχιστον 1 ατομική ασυλία και από την άλλη τον Σπύρο Μαρτίκα, απόλυτο φαβορί για να πάρει ξανά θέση στη λίστα των υποψηφίων για αποχώρηση.

Βέβαια, όποιος βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η εβδομάδα κινδυνεύει να εκτεθεί, διότι -πολύ απλά- το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και των εκπλήξεων και εκπλήξεις θα υπάρξουν σίγουρα…

Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα το ατομικό έπαθλο φαγητού;

Exit mobile version