Survivor Spoiler 22-6: Αυτός κερδίζει σήμερα την 3η ασυλία

Survivor Spoiler 22-6: Κλειδωμένο! Ποιος κερδίζει σήμερα την τρίτη ατομική ασυλία; Το Dokari έχει την απάντηση.

Βγήκαν τα… μαχαίρια στον Αγιο Δομίνικο, καθώς ο τελικός πλησιάζει και οι 7 παίκτες που έχουν μείνει «ζωντανοί» θέλουν πάση θυσία να πάρουν μια θέση στην τελική τετράδα.

Ο Αρης Σοϊλέδης κάνει… πάρτι και έχει εξασφαλίσει με τις δύο νίκες στα πρώτα ατομικά αγωνίσματα, τις ισάριθμες ασυλίες, άρα δεν τίθεται και θέμα να βγει υποψήφιος.

Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να μάθουμε και θα μάθουμε σύντομα, ποιο είναι το μοντέλο με το οποίο θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα η προημιτελική φάση, δηλαδή η διαδικασία από την οποία θα προκύψουν οι 4 παίκτες που κατά πάσα πιθανότητα θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση.

Survivor Spoiler – Τρίτη Ασυλία

Μέχρι τότε, ας δούμε τι έχει το σημερινό μενού και ας ξεκινήσουμε από την αποκάλυψη του νικητή στο αγώνισμα κατάκτησης της τρίτης ατομικής ασυλίας.

Με τον Αρη Σοϊλέδη εκτός διαδικασίας, λόγω των δύο προηγούμενων κατακτήσεων, είναι σαφές πως το παιχνίδι ανοίγει για όλους.

Ωστόσο, έχει ήδη διαφανεί πως ο αμέσως επόμενος καλύτερος παίκτης στα ατομικά είναι ο Νίκος Γιάννης.

Και αυτό θα φανεί απόψε, αφού ο Νίκος Γιάννης είναι αυτός που κατακτά την τρίτη ατομική ασυλία και αυτή η νίκη θα δημιουργήσει μια εκρηκτική κατάσταση κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στο Συμβούλιο του Νησιού.

Μείνετε εδώ, σε πολύ λίγο ακολουθεί το απόλυτα έγκυρο σπόιλερ για τους υποψηφίους προς αποχώρηση…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Exit mobile version