Survivor Spoiler 25-6: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor Spoiler 25-6: Κλειδωμένο! Ποιοι είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση; Το Dokari έχει την απάντηση.

Από την Κυριακή ξεκινά ο τελικός γύρος διεξαγωγής του Survivor, με τους 6 παίκτες που έχουν επιβιώσει, να διεκδικούν στον Αγιο Δομίνικο μια από τις 4 θέσεις που θα τους οδηγήσουν στον ημιτελικό της Αθήνας.

Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου και ο τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου στην Αθήνα.

Από την Κυριακή ξεκινά, λοιπόν, η διαδικασία για την αποχώρηση των 2 παικτών που δεν θα καταφέρουν, αν και έχουν φτάσει πολύ κοντά στην πηγή, να… πιουν το νερό της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Η πρώτη αποχώρηση θα ανακοινωθεί την Τρίτη και η δεύτερη αποχώρηση θα ανακοινωθεί την επόμενη Κυριακή 3 Ιουλίου, οπότε τότε θα μάθουμε και τους 4 παίκτες των ημιτελικών.

Σε πρώτη φάση, την Κυριακή 26 Ιουνίου και τη Δευτέρα 27 του μήνα θα διεξαχθούν 2 ατομικές ασυλίες και ισάριθμες ψηφοφορίες, ώστε να προκύψουν οι υποψήφιοι για την ψηφοφορία της Δευτέρας. Το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσει και την Τρίτη θ’ ανακοινωθεί ο παίκτης ή η παίκτρια που θα αποχωρήσει, ώστε να μείνουν 5 παίκτες και να πάμε με την ίδια διαδικασία, Τετάρτη – Πέμπτη ασυλίες – Κυριακή αποχώρηση, στη διαμόρφωση της 4άδας των ημιτελικών.

Survivor Spoiler – Πρώτος Υποψήφιος

Πάμε, όμως, στα φρέσκα κουλούρια…

Σας δώσαμε το Σάββατο το αποτέλεσμα του αγωνίσματος για την πρώτη ασυλία. Ο Αρης Σοϊλέδης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και κατακτά την πρώτη ατομική ασυλία.

Πάμε, τώρα, να σας αποκαλύψουμε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποιος είναι;

Η Μαίη και ο Νίκος Γιάννης ισοψηφούν και βγαίνουν από κοινού στον… τάκο από την πρώτη ψηφοφορία, κάτι που σημαίνει ότι πάμε για ψηφοφορία με τουλάχιστον τρεις υποψηφίους.

Exit mobile version