All Star Survivor: Μπαίνει ο Χρανιώτης;

All Star Survivor: Οι προετοιμασίες για το All Star έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα πέφτουν στο τραπέζι.

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το All Star Survivor, με τα πρώτα ονόματα να έχουν κάνει ή να ετοιμάζονται να κάνουν ραντεβού με την Acun Media. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha και της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, τα τηλέφωνα των εξής 16 χτύπησαν για ραντεβού. Δεν μιλάμε, ωστόσο, για κάτι σίγουρο, παρά για τις πρώτες επαφές.

Υπενθυμίζεται πως τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι τα εξής:

Επίσης δέχτηκαν τηλεφώνημα οι: Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντα στην εκπομπή «After Dark», όπου αναφέρθηκε στο All Star και στο αν θα συμμετείχε.

Αναλυτικότερα, ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε πως: «Εγώ είχα την χαρά να είμαι σε ένα πραγματικό Survivor. Έχω την αίσθηση ότι αυτό είναι ένα άλλο πράγμα το οποίο δεν με αφορά ιδιαίτερα και δεν το βλέπω. Για να είμαι όμως ειλικρινής δεν είχα δει ούτε το δικό μου. Μου αρέσει να τα ζω τα πράγματα».

«Για το All Star Survivor νομίζω ότι είμαι λίγο μεγάλος και δεύτερον δεν ξέρω αν θα άφηνα τον μικρό μου γιο για τρεις, τέσσερις μήνες μακριά μου. Είμαι λίγο μεγάλος σήμερα σε αθλητικό επίπεδο. Ήταν ένα παιχνίδι, μια περίοδος ξεγνοιασιάς αυτή που ζήσαμε σε μια δύσκολη και πολύ ειδική συνθήκη. Δεν έχεις κινητό, δεν έχεις social media, δεν έχεις χρήματα και δεν έχεις αγάπη γιατί δεν έχεις τους ανθρώπους που αγαπάς», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Exit mobile version