Survivor Spoiler 26-6: Αυτός κερδίζει την 1η ασυλία, αυτοί οι 2 υποψήφιοι

Survivor Spoiler 26-6: Κλειδωμένο! Ποιος κερδίζει την Κυριακή την πρώτη ασυλία και ποιοι ψηφίζονται ως υποψήφιοι για αποχώρηση; Το Dokari έχει την απάντηση.

Ξεκινά από σήμερα η τελική φάση διεξαγωγής του Survivor στον Αγιο Δομίνικο, καθώς οι 6 παίκτες θα μείνουν τέσσερις έως την επόμενη Κυριακή και αμέσως μετά οι 4 θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τη διεξαγωγή του ημιτελικού.

Αυτό σημαίνει πως από σήμερα και μέχρι την επόμενη Κυριακή, όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται στις ατομικές ασυλίες και τις ψηφοφορίες για την ανάδειξη των υποψηφίων που θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, Τρίτη και Πέμπτη θα διεξαχθούν οι δύο ψηφοφορίες του τηλεοπτικού κοινού, ώστε Τετάρτη και Κυριακή να δούμε τις δύο τελευταίες αποχωρήσεις.

Survivor Spoiler – Πρώτη Ασυλία

Απόψε, λοιπόν, θα δούμε τη διεξαγωγή του αγωνίσματος για την 1η ασυλία, με τον Αρη Σοϊλέδη να κατακτά τη νίκη και να εξασφαλίζει πως δεν θα μπορεί να ψηφιστεί απ’ τους συμπαίκτες του ως υποψήφιος για αποχώρηση.

Survivor Spoiler – Υποψήφιοι Αποχώρησης

Στο Συμβούλιο του Νησιού με… εμφανέστατη την απουσία του Σπύρου Μαρτίκα θα δούμε τους 6 παίκτες να μοιράζονται και να ψηφίζουν Μαίη και Νίκο Γιάννη.

Ισοψηφία μεταξύ των δύο, όπερ σημαίνει πως αμφότεροι τίθενται στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού ως υποψήφιοι για αποχώρηση στην ψηφοφορία της Τρίτης.

Το μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, θα προκύψει στη διαδικασία της Δευτέρας, οπότε και καραδοκούν εκπλήξεις…

Exit mobile version